10 Eylül 2009 Perşembe

Microsoft Dynamics NAV - E-Ticaret


E-ticaret’e Hazır mısınız?
Güçlü bir etkileşim ve bilgi paylaşımı başarılı şirketler için olmazsa olmaz bir özellik. Bu özelliğin hayata geçirilmesinin yolu da portal yapılarından geçer. Doğru ve etkin biçimde tasarlanmış bir portal, yönetim maliyetlerini önemli ölçüde azaltırken müşteriler, çalışanlar, iş ortakları ve diğer tüm ilgililer ile kişiselleştirilmiş ara yüzler üzerinden etkileşim kurulmasını mümkün kılar. Microsoft Dynamics NAV, sunduğu özellikler ile bu yapıyı mümkün kılarken süreçlerin mümkün olan her noktada otomasyonuna imkân sağlar.

Commerce gateway : Microsoft Dynamics NAV, farklı verilerin en doğru biçimde bir araya getirilmesi ve anlaşmaların en doğru biçimde oluşturulması için gerekli olan sistemi sunar. Bu sistem, maliyetleri en aşağıya çekerken süreçlerin otomasyonunu ağlayarak akıcılığı artırır. Microsoft Dynamics NAV’ın bu modülü sayesinde sistem, tarafların dokümanlarını paylaştığı etkin bir B2B platformu haline gelir.

Ticaret portalı : İletişim çağının en yaygın platformu olan Internet kurumların işlerine de büyük kolaylık ve verimlilik katar. Microsoft Dynamics NAV, kurumların çalışanları ve müşterileri ile olan ilişkilerini Internet temelli bir yapıya oturtarak etkileşimin en üst seviyede gerçekleşmesine imkân sağlar. Tedarik zincirinde yer alan tüm ilgililer şirket ile kendi ihtiyaçları çerçevesinde özelleştirilmiş web sistemleri ile etkileşim kurarken kendi iş yapılarına uygun bir etkileşim sağlanır. Web tabanlı ticaret yapısı, self servis hizmetleri ve diğer özellikleri sayesinde Microsoft Dynamics NAV tam bir işbirliği ortamı sağlar. Böylelikle iş ortaklarınızla gerçek zamanlı bir ilişki yürüterek onların ihtiyaçlarına anında yanıt verebilirsiniz.

Çalışan Portalı : Çalışanların verimliliğini en üst seviyeye çıkarmanın yolu ihtiyaç duydukları bilgiye kolaylıkla ve hızla erişmelerini sağlamaktan geçer. Microsoft Dynamics NAV sayesinde kurum çalışanları, ihtiyaç duydukları bilgileri kendi ara yüzleri üzerinden erişme şansına kavuşur.

BUMERANG