10 Eylül 2009 Perşembe

Microsoft Dynamics NAV - Proje Yönetimi


Projeler Nasıl Zamanında ve Planlanan Bütçede Bitirilir?
Proje yönetiminde başarının sırrı, iş amaçlarına öre en uygun proje yapısının oluşturulmasında gizli. Microsoft Dynamics NAV, proje yönetiminin kurumsal amaçlar çerçevesinde oluşturulması ve gerçekleştirilmesini sağlayacak araçlar sunar. Bu araçlar sayesinde eldeki kaynaklar en uygun ve verimli şekilde kullanılırken maliyet ve zaman tasarrufu sağlanır.

Projeler : Microsoft Dynamics NAV’ın en önemli özelliklerinden biri olan Projeler sayesinde bir proje veya iş için tüm maliyetleri görmek ve yönetmek mümkün olur. Otomatik fatura aracı sayesinde fatura süreçleri etkin ve hatasız kılınırken, entegre yapı sayesinde maliyet bilgilerinin diğer uygulamalarla ve ilgililerle paylaşılması garanti altına alınır.

Kaynaklar : Kurumsal kaynakların proje bazında en etkin biçimde kullanılması Microsoft Dynamics NAV sayesinde mümkün oluyor. Bu özellik sayesinde kurumlar, ellerindeki insan kaynağı ve teçhizat gibi birçok kaynağı en etkin biçimde kullanma ve verimliliği artırma imkânına kavuşur. Projelerin gelişime göre ihtiyaç duyulacak kaynakların önceden tahmini, faturalama ve maliyet analizi sistemlerine entegre çalışma gibi birçok avantajı sağlayan bu özelliği ile Microsoft Dynamics NAV, kurumların kıt kaynakları optimumda kullanabilmelerine zemin hazırlar.

BUMERANG