5 Ekim 2009 Pazartesi

Bunları biliyor musunuz ? Do you know that ? - Microsoft Dynamics NAV



1. Microsoft Dynamics NAV’ın 130’dan fazla ülkede 80.000’in üzerinde firmada kullanılmakta olan en yaygın ERP yazılımlarından birisi olduğunu biliyor musunuz?


Do you know that, Microsoft Dynamics NAV is one of the most widely-used ERP application with its 80.000 customers at more than 130 countries?


2. Microsoft Dynamics NAV üzerine Pargesoft’un geliştirdiği raporlama çözümleri ile istediğiniz raporu, tanımladığınız periyotlarda istediğiniz e-mail hesaplarına otomatik olarak göndererek, rapor hazırlama ve dağıtım sürecini otomasyona bağlayabileceğinizi biliyor musunuz?

Do you know that, you can schedule e-mailing of all reports of Microsoft Dynamics NAV to pre-defined e-mail accounts with pre-defined time intervals, by Microsoft Dynamics NAV add-on of Pargesoft?


3. Microsoft Dynamics NAV’ın esnek geliştirme platformları ile işinize/sektörünüze özgü uyarlama ve geliştirmeleri kendi ekibinizle de yapabileceğinizi biliyor musunuz?

Do you know that, you can develop your company/industry specific solutions on top of standard Microsoft Dynamics NAV application with you in-house project team?


4. Microsoft Dynamics NAV’ın günlük hayatta sıkça kullandığımız Microsoft Office (Excel, Word, Project vb.) araçları ile tamamen bütünleşik kullanılabildiğini biliyor musunuz?

Do you know that, you can use Microsoft Dynamics NAV fully integrated with most widely-used Microsoft Office applications (i.e; Excel, Word, Project etc.) ?



5. Microsoft Dynamics NAV – Boyut Kurgusu ve Boyutlara Göre Analiz Araçları ile Ürün Grubu, Müşteri Grubu, İş Birimleri ve Projeler bazında anlık, maliyet-karlılık ve satış analizleri yapabileceğinizi biliyor musunuz?

Do you know that, you can instantaneously monitor sales, cost and profitabilty performance of your Product/Service Groups, Customer Segments, Business Units and/or Projects with Dimension Functionality and Analysis by Dimension Tools of microsoft Dynamics NAV?


6. Microsoft Dynamics NAV ile aynı veritabanı ve şirket verisini birden fazla dilde yönetebileceğinizi ve/veya yurtdışı bağlantılarınızla bu dillerle bilgi paylaşabileceğinizi biliyor musunuz?

Do you know that, you can use Microsoft Dynamics NAV multilingually and/or you can also create your business documents multilingually during the international business transactions with your supply chain partners?


7. Microsoft Dynamics NAV’ın Türkiye yasal ve ticari uygulama standartlarına tam olarak adapte edilmiş ve en kapsamlı yerel mevzuat uyumuna sahip ERP yazılımı olduğunu biliyor musunuz?

Do you know that, Microsoft Dynamics NAV is fully adapted into local legal and commercial requirements of your country and is also one of the most legally extensive ERP application in your local market?



8. Microsoft Dynamics NAV’ın şirketlerarası (intercompany) deftere nakil işlevselliği ile grup şirketlerinin birbirleriyle ticari ve finansal işlemlerinin mail alıp/vermek kadar basit bir uygulama ile otomatik olarak gerçekleştirilebileceğini biliyor musunuz?

Do you know that, you can manage your intercompany transactions without double entry and controls at Microsoft Dynamics NAV’s easy to use Intercompany Functionality?


9. Microsoft Dynamics NAV’ın, pek çok ERP yazılımının aksine kendi içerisinde CRM (Müşteri İlişkileri Yönetimi) modülüne de sahip olduğunu biliyor musunuz?

Do you know that, Microsoft Dynamics NAV has its own embedded CRM modules on the contrary with most of the other multinational ERP applications?


http://www.pargesoft.com/

BUMERANG