8 Ekim 2009 Perşembe

Microsoft Dynamics NAV 5.0


İş hayatının zorluklarını, yaratıcı ve tanıdık bir çözümle güçlendireceğiniz çalışanlarınız ile, taklit edilemez başarılara çevirmeniz için size en büyük desteği verecek Microsoft Dynamics NAV 5.0 Türkiye’de.

İş dünyasının giderek artan taleplerine hızlı cevap vermeniz için güçlü bir alt yapıya, en kısa sürede ve en uygun bütçelerle sahip olun.

Küresel Rekabet. Artan Müşteri Talepleri. Dinamik Ticari İlişkiler. Karmaşık Düzenlemeler. Çalışanlarınızı doğru araçlar ile donatırsanız, bu zorlukları yalnızca firmanızın sahip olduğu rekabetçi avantajlara çevirebilirsiniz.

Çalışanlarınız Microsoft Dynamics NAV ile başarıyı yakalayabilirler. Microsoft Dynamics NAV uyarlanabilir ve kolay entegre edilir alt yapısı ile iş süreçlerinizi daha etkin düzenleyebilir, istediğiniz bilgileri daha hızlı ve güvenilir raporlar ile ulaşabilir, müşteri, tedarikçi ve çalışanlarınızı aynı platformda buluşturabilirsiniz. Microsoft Dynamics NAV tarafından çalışanlarınıza sunulan benzersiz kullanıcı deneyimi ile daha verimli olmalarını, daha doğru ve hızlı kararlar almalarını, böylece değişen piyasa taleplerine daha kolay uyum göstermelerini sağlayabilirsiniz.

Microsoft Dynamics NAV kullanmakta olduğunuz mevcut sistemlerle kolaylıkla entegre olur ve çalışanlarınızın alışık olduğu çalışma düzenine uyum sağlar. Firmanızı ve çalışanlarınızı yazılıma uymaya değil, yazılımı size uyarlamayı amaç edinmiştir. Size ek geliştirme yapma ve firmanız büyüdükçe sisteminizi büyütebilme olanağı sunar. Microsoft Dynamics NAV zaten kullanmakta olduğunuz diğer Microsoft ürünleri ve teknolojilerine benzer şekilde çalışır, böylelikle çalışanlarınızın eğitim ve adaptasyon süreci çok daha az maliyetli ve kısa sürede gerçekleşir. Bu sayede yapmış olduğunuz yatırım çok kısa sürede size kazanç olarak geri döner.

Çalışanlarınızın İhtiyaç Duyduğu Bilgi ve Araçları Sağlayarak, İşinizi Başarıya Ulaştırın
• Alışık olduğunuz Microsoft ürünleri gibi ve onlarla entegre çalışır
• Kullandığınız diğer sistemler ile kolaylıkla entegre olur ve onlarla birlikte ölçeklendirilebilir
• Çalışanlarınızı, verileri ve iş süreçlerinizi aynı platformda birleştirir
• Sistemde biriken veriyi, karar almanızı kolaylaştıracak bilgiye dönüştürür
• Bireysel kullanıcı ihtiyaçlarını karşılayacak kolay kullanım özelliklerine sahiptir


Güncel Sayılar                                               Dünya Genelinde          Türkiye’de
Microsoft Dynamics NAV Müşteri Sayısı                 72,000 +                        140 +
Microsoft Dynamics NAV İş Ortağı                           4,076                             10
 Eşzamanlı Kullanıcı Sayısı                                   6,000,000 + .
Toplam Dynamics Müşterileri                                 365,000 +                       360 +

Doğru ürün doğru çözüm ortağı PARGESOFT http://www.pargesoft.com/

BUMERANG