18 Ocak 2010 Pazartesi

Microsoft Dynamics ERP Perakende Çözümleri

LS Retail, Microsoft Dynamics platformu için yaratılmış baştan başa bir perakendecilik uygulamasıdır. Yerel ve uluslararası mağazacılık yapanlar için uygun bir çözümdür. LS Retail'in esnek yapısı hemen her tür perakendeciliğe uygundur.

Hızlı Veri Değişimi
LS Retail; içinde barındırdığı iletişim modülü sayesinde merkez ofis ile mağaza ve POS cihazları arasında kolaylıkla iletişim kurmanızı sağlar. LS Retail İletişim modülü; Data Director, İletişim Sunucusu ve Zaman Planlayıcısı olarak üç bölümden oluşur. LS Retail Data Director iletişim modülü; Microsoft Dynamics ürünleri ve bunun dışındaki diğer veritabanları arasında yüksek hızda veri iletişimini sağlar. Data Director özellikle WAN (Wide Area Network) üzerinde yüksek hızda veri alışverişi yapmak için tasarlanmıştır. Önceki jenerasyon ürünlerden daha az bant genişliği kullanarak veri transferini daha kısa zamanda gerçekleştirir. Bu fonksiyonlar, özellikle veritabanları farklı bölgelerde yer alan firmaların iletişim masraflarının düşmesine olanak sağlar.

Performans için yaratıldı
Paralel veri işleme, Data Director’un ana özelliğidir. Bu özellik size LS Retail içerisinde güncel veriler ile çalışırken inanılmaz bir performans olarak geri döner.

Çok Yönlülük
Data Director çok yönlü bir iletişim aracıdır. Microsoft Dynamics ürünlerinin tüm versiyonları, Microsoft SQL Server ürünleri, Microsoft Access gibi diğer veritabanları ile de iletişim kurabilen bir yapıya sahiptir.

Zaman Planlaması
LS Retail içerisinde yer alan zaman planlama mekanizması sayesinde dönemsel işleri yürütür. Bu özelliği ile merkez ofisten mağazaya ya da mağazadan POS cihazlarına veri transferlerini otomatik olarak gerçekleştirir. ‘Zaman Planlayıcı’ belirlenen parametrelere göre çalışan esnek bir sistemdir. Yapılacak İşlerin belirlenen tarihlerde, zamanlarda veya belirli aralıklarla çalışmasını sağlar.

Canlı Veri
İletişim Sunucusu; POS cihazları kendi başlarına çalışırken, merkeze anlık sorgular göndererek ‘merkezi veritabanına’ bağlı olarak canlı çalışmasına olanak sağlar.

http://www.pargesoft.com/ Microsoft Dynamics ERP Çözüm Ortağı

BUMERANG