28 Ocak 2010 Perşembe

Microsoft Dynamics sistemlerinizle uyumludur

Microsoft Dynamics sistemlerinizle uyumludur

Microsoft Dynamics çözümleri zaten kullanmakta olduğunuz Microsoft yazılım ve sistemleriyle birlikte çalıştığından, teknolojiye yaptığınız yatırımdan daha fazla yararlanmanıza olanak sağlamaktadır. Microsoft ve iş ortağı ağı, araçlar, teknolojiler, süreçler ve becerilere mevcut yatırımlarınız için tüksek geri dönüş sağlayan yazılım çözümleri sunar.

Microsoft Office sistemiyle entegrasyon, çalışanlarınızın daha verimli olmasını sağlar

Microsoft Dynamics çözümleri, siz ve çalışanlarınızın her gün kullandığı Microsoft Office sistem ürünlerine benzer bir şekilde ve bu ürünlerle birlikte çalışır. Süreçleri hızlandırmak ve basitleştirmek, iş yükünü azaltmak ve bilgilerin daha güvenli ve tutarlı olmasını sağlamak için Microsoft Dynamics ve Microsoft Office'i entegre ederek avantajları daha da artırın. Örneğin:

İş analizi ve raporlamayı hızlandırmak için Microsoft Dynamics ve Microsoft Office arasındaki bilgi akışı. Üstün performans için çalışanlar Microsoft Office belgelerini güncel verilerle otomatik olarak doldurabilir ve çalışanlara ihtiyaç duydukları bilgileri sağlayabilir.

Müşteri bilgilerinin doğru ve iletişimin verimli olmasını sağlamak için e-posta, takvim ve kişilere ek olarak Microsoft Office Outlook 2007'yi Microsoft Dynamics CRM ile birlikte kullanın. Ayrıca bir envanter yetersizliği gibi kritik olayları çalışanlara bildirmek ve zamanında harekete geçmelerini sağlamak için iş yönetim çözümünüzün Office Outlook'tan otomatik bildirimler göndermesini sağlayabilirsiniz.

Microsoft sunucu çözümleriyle entegrasyon, ölçeklenebilir bir iş altyapısı sağlar

Microsoft Dynamics iş yazılımlarını Microsoft sunucu ürünleri ve diğer Microsoft ürünleri ve teknolojileriyle entegre ederek sağlam bir yatırım geri dönüşü ve düşük bir toplam sahip olma maliyeti sağlayın. Ayrıca amaçlarınızı etkili bir şekilde karşılayan güvenilir ve genişletilebilir bir iş yönetim altyapısından faydalanabilirsiniz.
Windows7 ve Microsoft Exchange Server teknolojileriyle birlikte Microsoft Dynamics, çalışanlarınızın daha verimli olmasını sağlar, şirket dışı işbirliği güçlendirir ve değişen iş gereksinimlerini karşılamak için uyarlanabilir süreçler kullanır.

Microsoft Dynamics iş yönetimi çözümünüzü Microsoft SQL Server 2008 veritabanı ve analitik programıyla entegre edin ve daha yüksek kullanılabilirlik ve esneklikle, düşük maliyetli kurumsal sınıfı raporlama, esnek karar verme desteği ve zamanında, ilgili bilgi edinin.

Microsoft Dynamics'i Microsoft BizTalk Server'la entegre ederek dağınık, büyüyen kuruluşunuzu daha verimli bir şekilde yönetmeye yardımcı olun. Örneğin, Microsoft Dynamics çözümlerinin birden fazla örneğini birbirine bağlayarak eski sistemler ve veritabanlarını bağlayın.

Microsoft Dynamics'i Microsoft Visual Studio geliştirme sistemiyle birlikte uygulayın ve böylelikle geliştiricilerinizin çok yönlü bir programlama ortamında yaratıcılıklarını kullanmasını sağlayın.

Microsoft Dynamics Microsoft SQL Server, Microsoft BizTalk Server, Windows SharePoint Services ve Microsoft Office SharePoint Server'daki hizmet odaklı mimariden (SOA) faydalanarak gerçek zamanlı SOA ve iş süreci yönetimiyle iş çözümlerinin hızını ve menzilini artırır.

www.pargesoft.com Microsoft Dynamics ERP Çözüm Ortağı 

BUMERANG