8 Şubat 2010 Pazartesi

Microsoft Dynamics ERP paranızın cebinizde kalmasını nasıl sağlayabilir?

Microsoft paranızın cebinizde kalmasını nasıl sağlayabilir?
Aklınızı okuyabiliyorum. Bunu nasıl yapabileceğinizi merak ediyorsunuz. Ama bu dengesiz ve istikrarsız ekonomik durumda bunu yapmak hiç de zor değil.
İş hayatında bir lider olarak elbette tasarruf etme ve performansınızı artırmanın yollarını arıyorsunuz. Biraz mali doğruluk ve verimlilikte artışla zorlu dönemlerin üstesinden geleceksiniz ve daha güçlü, daha sağlam ve başarılı bir şirket olarak ortaya çıkacaksınız.

Bu, yapılması gereken doğru ve mantıklı şeydir.
Aynı noktadayız. Yapamayacağınız şeylerle kafanızı dağıtmamak için kontrol edebileceğiniz şeylere odaklanın. Riskleri yönetin. Giderleri kontrol edin. Olanakları çeşitlendirin. Yenilikler yapın.

Bu yazının amacı, Microsoft şirket yazılımının bu denkleme nasıl uyduğunu, ayrıca Microsoft Dynamics’in sadece tasarruf yapmanıza değil aynı zamanda verimlilikte nasıl artış yapmanıza yardım ettiğini size göstermektir. İlerleyen sayfalarda yazılanların tümünü bir araya getirmek, herkesin yaşadığı bir zorluk.

Microsoft Dynamics; finans, tedarik zinciri veya müşteri ilişkileri verilerinin gelire dönüştürülmesi için etkin yönetilmesini sağlayan; hızlı ve çevik şirketler için oluşturulmuş yazılım ürünleridir.

Dynamics ürün ailesi, perakendeden üretime, inşaattan profesyonel hizmet sağlayıcılara kadar her türlü firmanın farklı iş gereksinimlerini karşılaması için tasarlanmıştır. Birçok şirkette sorun yaratan noktalar belirlenerek, özellikle bu sorunların çözülmesi amaçlanmıştır. Söz konusu bu sorunlar şöyle sıralanabilir:

- Maliyetli hatalara yol açan birden çok müşteri kaydı ya da tekrarlamalar
- Artan taleple başa çıkamayan, kağıt bazında ‘güvenli’ prosedürler
- Tedarik zinciri yönetim süreçlerinde görünür kara noktalar

Bu senaryolar, sıkıntı yaratmalarının yanı sıra bütçenize de zarar verir, sıkıntılı dönemlerde riskleri artırır ve büyümeyi engeller.

Microsoft Dynamics, Microsoft Office ürünleri olan Excel, Word, Outlook gibi uygulamalarla rahatça entegre olarak kullanıcıların yeni sisteme kolaylıkla uyum sağlamasına yardımcı olur. Genel ekran ve menü kullanım yapısı ile kullanımı kolaydır ve kullanıcılar yabancılık çekmezler.

Şirket verimlilik seviyelerini artırmak Microsoft Dynamics’in DNA’sında var. Yaptığı şey tam olarak bu şirketinize günden güne değer katacak işlere odaklanılmasını sağlayarak her iş sürecinin etkinliğini artırmak ve ön ofis ile arka ofis işlevlerini bağlamak.

İlerleyen yazılarda, şirketlerin ilerledikleri yolda, Microsoft Dynamics ile zorlukların üstesinden nasıl geldiğini ve performansını artıran şirketlerin başarı hikayelerini okuyacaksınız.

Microsoft Dynamics ve şirketlerin kendilerini geliştirmek için izledikleri yollar; her hikayenin ana teması. Doğru Microsoft Dynamics ürününü seçmek için ev ödevlerini yapmaları, sadece işlerini değil aynı zamanda benzersiz teknoloji gereksinimlerini de anlayan bir teknoloji ortağıyla birleşmek, şirket gelişimi için gereken alanları ve yatırım geri dönüşünün nereden geleceğini anlamak...

Ayrıca Microsoft Dynamics önerilerini de kapsayan ürünler hakkında ve teknoloji yatırımınızla şirket gereksiniminizi nasıl birleştirebileceğiniz hakkında da yazılar okuyacaksınız.

Her şeyden önce, umuyoruz ki tasarruf yapmak ve aynı zamanda zorlu dönemler boyunca şirketinizi güçlendirmek ve büyütmek için Microsoft Dynamics’in size sunduğu rekabetçi avantajlar hakkında bir görüşünüz oluşur.

www.pargesoft.com Microsoft Dynamics ERP Çözüm Ortağı

BUMERANG