17 Nisan 2010 Cumartesi

Microsoft İş Zekası Çözümleri - BI

MicrosoftIsZekasi
Microsoft iş verimliliği altyapısı çalışanlarınızın iletişim kurma, uzmanlıklarını paylaşma, iş kavrayışı kazanma ve bilgi bulma yollarını basitleştirir. Çalışanlarınızın bugün çalışmakta oldukları ve gelecekte çalışmayı bekledikleri yöntemler için bilgisayar, telefon ve tarayıcıya güçlü deneyimler kazandırarak çalışanlarınızın etkisini artırır.
İş verimliliği altyapımız, Microsoft Office ile tam olarak tümleşen, her türlü özelliğe sahip bir sunucu, istemci ve geliştirici ürün ailesi sunarak çalışanların çalıştığı, iş birliği yaptığı ve karar aldığı noktalara kullanımı kolay bilgileri doğrudan sağlar. Çözümlerimiz beraber çalışacak şekilde oluşturulduklarından ve yalıtılmış uygulama takımları olmadıklarından, değerlerinizden en iyi biçimde faydalanmanıza ve masraflı fazlalıkları ortadan kaldırmanıza yardımcı olur.
Microsoft çözümlerini diğerlerinden farklı kılan noktalar şunlardır.
En İyi Verimlilik Deneyimi
Çalışanlarınıza bilgisayar, telefon ve tarayıcıda en iyi verimlilik deneyimini sağlayın.
Çalışanlarınıza bilgisayar, telefon ve tarayıcıda en iyi verimlilik deneyimini sağladığınızda:
    Birlikte daha iyi çalışabilirler
    Hemen hemen her yerden çalışabilirler
    Zengin, tanıdık ve güvenli bir ortamda korunurlar
Ayrıca bilgisayar, telefon ve tarayıcıda güçlü bir deneyim sağlama fırsatı, kuruluşunuzdaki farklı çalışma tarzlarına yanıt vermenizi sağlar. İster yeni ister eski olsunlar, ister bir hikaye anlatıyor ister verilere anlam kazandırıyor olsunlar, çalışanlarınız kendilerine en uygun tarzda çalışabilirler.
BT Seçimi ve Değer
Şirket içi, çevrimiçi hizmetler veya şirket içi ve bulut yazılımları birleştiren karma çözümler arasından tercih yaptığınız için seçim ve denetim elde edersiniz. Çözümlerin nasıl dağıtılacağı ve yönetileceği size bağlıdır. Çözümlerimiz, şirket verilerinizin güvenliğinden ödün vermeden yeniliği ve iş birliğini teşvik eder.
Birleşik İş Platformu
Odaklanmak istediğiniz nokta yeni yazılımları öğrenmek değil, iş sorunlarını çözmektir. Birleşik iş platformumuz, tek bir platform vasıtasıyla sunulan tanıdık arayüzler ve yazılım araçlarını içerir. Birleşik platformumuz, mevcut iş uygulaması çizginizi tümleştirmeyi ve genişletmeyi kolaylaştırır; böylece daha fazla çalışan bunları kullanabilir ve uygulamalarınız daha fazla değer katar.
Sırada Ne Var
İş verimliliği altyapımızın işinizi bugün ve gelecekte dönüştürmenize nasıl yardımcı olabileceğini öğrenin. Teknolojinin geleceğine göz atın, yeni çalışma dünyasının nasıl olduğunu görün ve Yazılım artı Hizmetlerin işinizin geleceği için ne anlam taşıdığını öğrenin.
http://www.pargesoft.com/ Microsoft Dynamics ERP – İş Zekası Çözümleri

BUMERANG