20 Mayıs 2010 Perşembe

Microsoft Expression Studio 3.0 – İş Dünyasına Yeni Öneriler

Microsoft® Expression® Studio 3 ile yaratıcı bakışınızı gerçeğe dönüştürün

microsoft_expression_studio_3Windows Expression Studio 3, Web siteleri oluşturmak ve dijital içerik yönetmek için eksiksiz bir tasarım araçları grubu sunan altı uygulamadan oluşan bir settir. Bu ürün, iş dünyasındaki kullanıcılara yardımcı olmayı amaçlayan çeşitli programlar içerir:

Expression Web 3 - Web ve Windows arabirimleri tasarlamak için
Expression Blend 3 - çizim, video, ses ve başka Web içerikleri oluşturmak için
Expression Encoder 3 - medyayı Web'de yayımlamak için
Expression Design 3
- Expression Studio uygulamalarındaki dijital içerikleri benzersiz şekilde yönetmek için.

Microsoft Expression Studio 3 Deneme Sürümünü karşıdan yükleyin (İng)

Neden Microsoft Expression Studio?

    Kod yazmadan etkileşim sağlayın.Kod yazmadan, sürükle ve bırak davranışlarını ve güçlü etkileşim yapı taşlarını kullanarak etkileşim özellikleri, animasyon ve geçişler ekleyerek Expression Blend projenizi hayata geçirin. Kolaylaştırılmış tasarım ve geliştirme iş akışı. Daha yüksek verimlilik ve kalite sağlamak için projeleri, kodu ve tasarımları paylaşın. Expression Blend ve Microsoft Visual Studio arasındaki sorunsuz iş akışı, çekici ve ileri teknoloji ürünü çözümlerin hızlı ve bütçeye uygun şekilde sağlanmasını bugün her zamankinden daha çok bekleyen müşterilerinize üstün nitelikli sonuçlar sunmanıza yardımcı olur. Temel teknolojilerle standartlara dayalı zengin Web tasarımı.Expression Web, PHP, CSS, HTML/XHTML, XML, XSLT, JavaScript, ASP.NET, ASP.NET Ajax, Silverlight (video, animasyon ve Deep Zoom), Windows Media, Adobe Flash ve Adobe Photoshop dosyalarını destekler. Team Foundation Server tümleştirmesi. Microsoft Team Foundation Server tümleştirmesi ile Expression Studio proje dosyalarınızı, kullanıma alma ve iade etme işlevlerini kullanarak iş arkadaşlarınızla paylaşın.

    Kavramdan son ürüne kadar. Fikirlerinizi ortaya koyan ilk modeli hızla oluşturun, müşterilerinizle bağlantılı ve etkileşim halinde olun ve projelerinize çok iyi bir başlangıç yapın. Üretim projelerinizde ilk modellerinizi hayata geçirirken tüm varlıklarınızı yeniden kullanarak hem zaman hem de enerji tasarrufu yapın. Endüstri standardı teknolojiler. Hassas düzen denetimi sağlayan, çeşitli teknolojileri destekleyen ve gelişmiş görsel tanılamayla tarayıcılar arasında hata ayıklamayı hızlandıran bir araçla standartlara dayalı Web siteleri oluşturun. Silverlight ve Microsoft .NET. için tasarım araçlarıExpression Studio kullanarak Web ve masaüstü için etkileyici arabirimler tasarlayın; endüstri lideri geliştirme aracı olan Visual Studio'yu tamamlamak üzere oluşturulmuştur.

Expression Studio 3 ile, Windows Desktop ve Web için zengin, canlı ve yararlı içerikler tasarlayın

Expression Blend ve Visual Studio arasındaki sorunsuz iş akışı, çekici ve ileri teknoloji ürünü çözümlerin hızlı ve bütçeye uygun şekilde sağlanmasını bugün her zamankinden daha çok bekleyen müşterilerinize üstün nitelikli sonuçlar sunmanıza yardımcı olur. Yaratıcı hayal gücünüzü hayata geçirin.

www.pargesoft.com Microsoft Dynamics AX NAV CRM Çözüm Ortağı

BUMERANG