21 Haziran 2010 Pazartesi

Hizmet Firmaları İçin Etkin Proje Yönetimi / Web Seminerine Davetlisiniz

Günümüzde birçok firma hizmet sektöründe faaliyet gösteriyor. Üretim yapan firmalar toplam gayri safi millî hasıla içinde giderek daha az pay alırken, hizmet sektörü ise büyümesini hızlı bir şekilde sürdürüyor.

Çoğu müşteriye özel çalışan hizmet firmaları, ne yazık ki bilgi teknolojilerinden çok fazla yararlanmıyor. Bilgi sistemlerini ortak bir yapıda toplayamayan hizmet firmaları, bunun doğal bir sonucu olarak da çalışanlarının proje ya da müşteri atamalarını, verdikleri hizmetlerin müşteri/proje dağılımlarını ayrı ayrı göremiyor, sundukları hizmetlerin müşteri tarafından onaylanma süreçlerini sağlıklı şekilde takip edemiyor, ortaya çıkan belge ve raporları ortak bir dizinde saklayamıyor ve müşterilerine kestikleri faturaları tek bir sistemde buluşturamıyorlar.

Siz hizmet firmalarına özel olarak geliştirdiğimiz, en önemli sermayeniz olan çalışanlarınızın daha rahat iş görmelerini sağlayacak, firmanız hakkında bilmek istediğiniz herşeyi size miktarsal ve tutarsal olarak raporlayabilecek, ister Web'den isterseniz mobil cihazlar üzerinden kullanabileceğiniz bir çözümü sizlere tanıtmak istiyoruz.

Müşterilerinizin memnuniyetini, projelerinizin etkin denetimini, çalışanlarınızın verimliliğini ve şirketinizin kârlılığını artıracak olan bu çözümümüz hakkındaki ayrıntılı bilgiyi, 23 Haziran 2010 tarihinde saat 15.30'da yapacağımız Web seminerinde edinebilirsiniz.

Kayıt SeçenekleriEtkinlik Kimliği: 1032454499

Dil(ler): Türkçe.
Süre: 90 Dakika
Başlangıç Tarihi: 23 Haziran 2010 Çarşamba 15:30 İstanbul, Minsk

BUMERANG