7 Haziran 2010 Pazartesi

Raporlama ve İş Zekası Çözümleri İle Kurumsal İçerik Yönetimi


Kullanıcılara uyumluluk ve denetimden ödün vermeden üstün deneyim fırsatı sunun.
Geleneksel işletme içerik yönetimi sistemlerinin aksine, SharePoint kullanıcılarının ilke ve işlemleri yerine getirirken, aynı zamanda ihtiyaç duydukları eylemleri gerçekleştirmelerini kolaylaştırarak bir denge kurar. Uygulamanın belge yönetimi, kişilerin çalıştığı biçimde çalışır ve onların alışık oldukları Microsoft Office uygulamalarını kullanmalarını sağlar.
Microsoft'un Kurumsal İçerik Yönetimi özelliği ile, uygun fiyata zengin özelliklere sahip bir sistem elde edersiniz.
SharePoint Server üzerine kurulu sistemler, işlem ve uyumluluk üzerinde tam BT denetimine izin verirken aynı zamanda içerik yönetiminde kullanıcı katılımını destekler.
Gücünü SharePoint Server'dan alan Microsoft Kurumsal İçerik Yönetimi, geleneksel yapılandırılmış bilgiler ile bloglar ve wiki tartışmaları gibi yapılandırılmamış bilgilere yönelik ilke ve prosedürleri yönetir. Kurumsal İçerik Yönetimi sistemimiz, çalışanlarınızın katılımını ve memnuniyetini güçlendirirken aynı zamanda işletmenizin ihtiyaç duyduğu özellikleri sunar.
Kurumsal İçerik Yönetiminin gerçek zamanlı faydaları hakkında ayrıntılı bilgi edinin.

Hawaii Havayolları

Hawaii Havayollarının Web sitesi yönetimini akıcı hale getirip kullanıcılarına kendi içerik yönetimi ve iş akışını yönetme becerisini kazandırarak hem verimliliği hem de hizmetlerini geliştirdi.
Hawaii Havayolları Web İçerik Yönetimi ile Verimliliği ve Hizmeti geliştiriyor >

Verimlilik ve Etkinlikte Kazanın ve Nakit Tasarrufu Sağlayın

Bu teknik incelemeyi okuyun ve verimlilik ile etkinlikten ödün vermeden nakitten nasıl tasarruf edeceğinizi öğrenin. Yanıt, kurumsal çözümlerinizden alabileceğiniz en yüksek değeri elde etmektir.
SharePoint ile Tasarruf Sağlamanın Beş Yolu >

http://www.pargesoft.com/ Microsoft BI Türkiye Çözüm Ortağı

BUMERANG