19 Ağustos 2010 Perşembe

Vatan Kablo ERP Tercihini Microsoft Dynamics AX Yazılımından Yana Kullandı.

Vatan Kablo Kurumsal Kaynak Planlama yazılımı olarak Microsoft Dynamics AX ve Kablo sektöründe güçlü referansları olan InnoVites B.V’yi ve Türk iş ortağı Pargesoft’u seçti. InnoVites & CableBuilder © kablo sektöründe entegre çözümler sunmakta, üretimden, planlamaya, iş süreçlerinin uyarlanmasından, teslimat sürecine, kablo tasarımından, arge çalışmalarına kadar bütünleşik süreç yönetimini bir arada tutan çözüm ile Vatan Kablo entegre bir sistem ile tüm iş süreçlerini kontrol altına almayı hedeflemektedir.

InnoVites BV (www.innovites.com), bir yazılım geliştirme şirketi olarak, Hindistan ve Hollanda'da ofisleri bulunmaktadır. Türkiye’de Pargesoft (www.pargesoft.com) ile çözüm ortaklığı bulunmaktadır. InnoVites© Kablo sektörü için güçlü bir ERP yazılımı olan Microsoft Dynamics AX © üzerinde tel ve kablo üretimi modülünü geliştirmiştir. Stratjik iş ortağı olan CableBuilder © Cimteq Ltd ile popüler ve güçlü bir kablo tasarım yazılımını iş süreçlerine entegre ederek komple çözüme gitme yolunu seçmiştir. Her iki uygulama özellikle tel ve kablo sanayi ve güçlü fonksiyonları olan ve bu sektörde belirli iş süreçlerini desteklemek kullanıcıya istediği bilgileri en kısa sürede sunmak için tasarlanmıştır.

Türkiye’nin önde gelen kablo üreticilerinden olan Vatan Kablo, InnoVites çözümleri ile iş süreçlerini hızlandırmak ve entegre bir çatı altında çalışarak maliyetleri azaltıp denetim süreçlerini iyileştirmeyi hedeflemektedir.

Vatan Kablo CEO’su Oğuzhan Tütüncü, “Microsoft Dynamics AX dünya standartlarında ve kullanıcı dostu bir arayüzü olan ERP çözümü, InnoVites yazılımı ile birlikte kablo üretimi konusunda deneyimli bir uygulama ile işletmemize uygun bir çözüm sunmaktadır. CableBuilder tasarımcısı ile entegre çalışarak kablo tasarlamak ve bu tasarımların testlerini sistem üzerinde organize etmek sonrasında onaylanan tasarımları ERP yazılımı içerisine Ürün ağacı ve stok kartları şeklinde atarak büyük bir iş gücü kazancı sağlamaktadır. Pargesoft’un deneyimli danışman kadrosu ile kısa sürede sonuca ulaşarak, işletme maliyetlerimizi azaltmak ve arge yatırımlarımıza hız vermek istiyoruz.”

InnoVites CEO’su Albert Groothedde: "Biz Vatan Kablo’ya hizmet vermekten gurur duyuyoruz. Vatan Kablo Türkiye'nin önde gelen kablo üreticilerinden olup amaçlarına ulaşmak için üstün teknoloji kullanıyor. Türkiye'de kablo üreticileri bizim için cazip bir pazar InnoVites olarak Vatan Kablo’da uygulanan projeyi başarıyla devreye alıp sektörel bir başarı hikayesi yazmayı hedeflemekteyiz."

InnoVites olarak güçlü iş ortaklarımız ile Kablo sektörünün ihtiyacı olan yazılımları geliştirmekteyiz. Kablo üretim maliyetlendirme, yönetimi ve planlama konusunda InnoVites, ERP uygulaması olarak Microsoft Dynamics AX, Kablo tasarım yazılımı olarak ise CableBuilder yazılımları ile tek bir çatı altında yer alan komple çözüm sunmaktayız.

Pargesoft CEO’su Kaan Altunterim; Vatan Kablo’da devreye aldığımız ERP projesi ile uçtan uca çözüm sunarak, işletmenin tüm iş süreçlerini kontrol altına almak ve maliyet kontrolleri ile karlılığı arttırmayı hedeflemekteyiz. Yönetimsel olarak tüm sistemin takip edildiği, siparişten, stok seviyesine, üretim bandında bulunan üründen, finansal analizlere ve sektörde henüz tam olarak kullanılmayan kablo tasarımıyla ERP yazılımının üretim süreçleriyle entegrasyonuna kadar kontrol edilebilir bir süreç yönetimi aktif edilecektir. Pargesoft olarak ERP deneyimimizi en üst seviyede kullandığımız Vatan Kablo projesi ile başarılı bir proje çıkartmayı hedefliyoruz.

________________________________

Innovites InnoVites Hakkında: InnoVites Hindistan ve Hollanda da ofisleri bulunan Bağımsız Yazılım Satıcıları birliği üyesi olan bir firmadır. InnoVites kablo sektörü üzerine odaklanmıştır ve bu alanda çözümler üretmektedir. InnoVites; Microsoft Dynamics AX üzerinde kablo sanayi için Sanayi Çözümleri geliştirip Microsoft Partnerleri ile birlikte bu çözümleri müşterilerine sunuyor.

________________________________

VatanKablo VATAN KABLO A.Ş. Hakkında: Ülkemizin önde gelen kablo firmalarından birisi olan VATAN KABLO A.Ş. sektöründe sağlamış olduğu başarı ve üstün performans ile bugün tüm dünyada tanınan bir marka haline gelmiştir.

Ürün yelpazemizde 35 KV’a kadar olan tüm alçak ve orta gerilim enerji kabloları bulunmaktadır.Ayrıca insan yoğunluğu fazla olan mekanlarda kullanımı yurdumuzda da zorunlu hale getirilen; standart kablolar gibi yangın anında yoğun duman ve toksit gaz çıkarmayan, HALOJENSİZ kablolar da bünyemizde üretilmekte, yangın esnasında can ve mal güvenliğini en üst düzeyde koruma bu sayede sağlanmaktadır.

Yurtiçi pazarındaki güvenilir isminin yanı sıra VATAN KABLO A.Ş. küreselleşen dünyada rekabeti yurtdışına taşımış ve başta Avrupa ülkelerine olmak üzere Orta Doğu ülkeleri, Afrika ve Orta Asya ülkelerine yaptığı ihracatı ile güçlü bir marka olmuştur.Firmamızın yüksek kalite anlayışı, profesyonel çalışması, dinamik çalışanları ile beraber modern üretim tesisleri ile sektörün öncü kuruluşları arasındaki yerini almıştır.

Daha fazla bilgi için :
(e) vatan@vatan.com.tr
(t) +90 212 210 33 31-32-34

________________________________

logo_pargesoft PARGESOFT Hakkında: 2002 yılında Microsoft Dynamics NAV Kurumsal Kaynak Planlaması Yazılımı’nın Türkiye yerelleştirmesi faaliyetlerini yürüten ekip tarafından kurulmuş olan PargeSoft; ERP uygulamaları geliştirme ve danışmanlığı konularında hizmet vermektedir. Satış sonrası hizmetlerde deneyimli personelinin ortalama sektör deneyimi 10 yıldan fazla olup, firma personel istihdamında ağırlığı satış sonrası hizmetler ve eğitim üzerinde yoğunlaştırmıştır.

Total, GFK, Do&Co,G4S, Honda Trading, IKEA, MCT, Adecco, BodyCote, TEB Arval, Nunhems, Houghton Kimya gibi global firmalarda başarılı projelere imza atan ve G4S ERP Projesiyle dünya genelinde bir başarı hikayesi yakalayan PargeSoft, Microsoft Dynamics AX ve NAV yazılımlarının Çözüm Ortaklığını yapmaktadır.Daha fazla bilgi için :

(e) info@pargesoft.com
(t) +90 216 575 60 70

________________________________

dynamics_ax Microsoft Dynamics AX Hakkında : Microsoft Dynamics çözüm ailesi içerisinde yer alan Microsoft Dynamics AX, büyük ölçekli kurumların her türlü ihtiyacına cevap veren, son derece etkili bir ERP çözümü. Sahip olduğu birçok gelişmiş özelliği, güçlü yapısı ve sağladığı avantajlar ile Microsoft Dynamics AX, teknolojiyi bir rekabet silahı olarak gören tüm şirketlerin işlerine değer katıyor.

Microsoft Dynamics AX’ ın en önemli avantajlarından bir tanesi, çevik ve rekabetçi bir kurumun gereksinim duyacağı tüm fonksiyonları ve özellikleri bir “paket” içerisinde sunması. Bu yaklaşım sayesinde kurumlar sadece verimli ve rekabetçi bir yapı kazanmakla kalmıyor, bu yapıyı en uygun maliyetlerle ve en kısa sürede oluşturma imkânına kavuşuyor. Modüler yapısı sayesinde değişen koşullara ve ihtiyaçlara göre ölçeklenebilen Microsoft Dynamics AX, yatırımın geri dönüşü açısından en başarılı sonuçları ortaya koyuyor

detaylı bilgi için http://www.pargesoft.com/dynamicsax.html

________________________________

CimteqCimteq Hakkında: Cimteq; Kablo Tasarım çözümleri ile kablo imalat sanayinde dünya lideri bir yazılım sağlayıcısıdır. Cimteq tarafından geliştirilen Kablo tasarım yazılımı kablo ile ilgili tüm tasarımların bir ürün ağacı sistemi sayesinde entegre bir ERP çözümüne atarak maliyet kontrolleri sağlamakta ve çok uluslu şirketlerin tercih ettiği bir yazılım olmaktadır. Uzmanlık alanı olarak Kablo sektörünü seçen Cimteq geliştirdiği çözümler ile kablo tasarımı konusunda üreticilerin tüm ihtiyaçlarını karşılama noktasında bu alanda yer alan büyük bir açığı doldurmaktadır.

Pargesoft Microsoft Dynamics AX, InnoVites ve Cimteq firmalarının Türkiye Çözüm ortağıdır

www.pargesoft.com Microsoft Dynamics AX Çözüm Ortağı

BUMERANG