30 Aralık 2010 Perşembe

Microsoft Dynamics'in Faydaları

Microsoft Dynamics, yıllardır sizlerden gelen girdilerle birlikte çalışanlarınızın kullanmaya alışkın olduğu şekilde tasarlanmıştır ve mevcut sistemlerinizle çok iyi şekilde çalışır, birey ve ekipleri verimli olmaya yönlendirir ve bilinçli kararlar alınmasını sağlar.


Microsoft ve dünya çapındaki iş ortaklarının etkili desteğiyle Microsoft Dynamics'i hemen bugün uygulamaya başlayabilir ve sizle birlikte geleceğe doğru büyümesini sağlayabilirsiniz.

Microsoft Dynamics, işletmeniz için aşağıdakiler gibi sayısız fayda sağlamaktadır:

Sağlıklı kararlar verilmesini sağlar


Microsoft Dynamics, kuruluşunuzun her düzeyinde akıllı, güvenilir, stratejik ve taktiksel kararlar alınmasını sağlar. Üst düzey yöneticiler işle ilgili temel ölçütlere her zaman erişebilir; bölüm yöneticileri sorumluluk alanlarını etkin şekilde yönetmek ve planlama yapmak için gerekli bilgi ve araçlara sahip olabilir; muhasebeden stok departmanına ve yerinde müşteri hizmetlerine kadar her pozisyondaki tüm çalışanlar kritik bilgileri her zaman inceleyebilir ve işletmenize ve müşterilerinize hizmet sunmak için en iyi yolu belirleyebilir.

Çalışanlarınız kullanmaya alışkındır

Microsoft Dynamics, yaygın olarak kullanılan Microsoft yazılım ürünlerine görünüm ve işleyiş açısından benzer ve Microsoft Office yazılımıyla tutarlı, son derece sezgisel bir grafik kullanıcı arayüzüne sahiptir.

İş verimliliğini artırır

Microsoft Dynamics, bir işletmenin yönetimine esnek ve bütünsel bir yaklaşımla kuruluşunuzdaki tüm bireyleri, süreçleri ve bilgileri en yüksek verimliliği sağlayacak şekilde birbirine bağlar. Birçok rutin ve tekrarlanan fonksiyonları otomatikleştirin, gereksiz engelleri kaldırın ve çalışanlarınızın, iş ortaklarınızın, tedarikçilerinizin ve müşterilerinizin paylaşılan hedefler doğrultusunda katılımını sağlayın.

Sistemlerinizle uyumludur

Microsoft Dynamics çözümleri zaten kullanmakta olduğunuz Microsoft yazılım ve sistemleriyle birlikte çalıştığından, teknolojiye yaptığınız yatırımdan daha fazla yararlanmanıza olanak sağlamaktadır. Microsoft tekliflerinin bir parçası olun bu çözümler Microsoft Office sistemi gibi yaygın kullanılan verimlilik uygulamaları ve Microsoft sunucuları ile Microsoft .NET gibi lider teknolojilerle birlikte çalışmaya hazır olarak sunulmaktadır.

Sürekli Microsoft desteği sağlar

Microsoft Dynamics, Microsoft müşterilerini her zaman desteklemek için verilmiş bir sözün tam güvencesi ve desteği altındadır. Sektörde lider olarak kabul edilen ve yıllar boyu birçok sektörel ödül kazanan çok çeşitli destek ve servis seçeneklerinden faydalanabilirsiniz.

http://www.pargesoft.com/ Microsoft Dynamics AX Çözüm Ortağı

BUMERANG