20 Aralık 2010 Pazartesi

SharePoint 2010 İçerik: Kitleler için Kurumsal İçerik Yönetimi

SharePoint 2010 Kurumsal İçerik Yönetimini (ECM) herkes için kolaylaştırıyor. Geleneksel içerik yönetimini, sosyal yetenekleri ve güçlü arama özelliklerini bir araya getirerek kullanması kadar yönetilmesi de kolay bir çözüm sağlıyor. Basit, “perde arkası” yönetim özellikleri sayesinde uyum politikalarını hızla ayarlayabilmenizin yanı sıra, tanıdık arabirimi de çalışanlarınızın Microsoft Office uygulamalarındaki gibi rahat çalışmasına olanak tanır. Sonuç olarak bulması, paylaşması ve kullanması kolay iyi yönetilen bilgiler elde edersiniz.

Avantajlar
Üretkenliği ve Bilgi Değerini Artırın
Microsoft Office ile yakından bağlantılı olan SharePoint 2010 İçerik Yönetimi tanıdık bir kullanıcı deneyimi sağlar. Çalışanlar alışkın oldukları bu sistemi rahatlıkla kullanır. İhtiyaç duydukları bilgileri daha kolay bir şekilde bulurlar ve işlerini baştan sonra yönetebilirler

Uyumluluğu Teşvik Edin ve Riski Azaltın
SharePoint 2010  içerik etiketlemeyi, saklama programları uygulamayı, kayıtları açıklamayı ve yasal yedeklemeler gerçekleştirmeyi kolaylaştırıyor. Bu önlemlerle birlikte uyumluluk ihtiyacını karşılayabilir, bilgilerin arşivlenmesi veya düzenlenmesi sırasında hata riskini azaltabilirsiniz.

Daha Az Sistem,  Daha Kolay Entegrasyon
SharePoint 2010 belgeleri, kayıtları, Web içeriğini ve zengin ortam içeriklerini tek bir platformda yöneterek BT maliyetlerini azaltmanıza yardımcı olur. Eski ECM sistemlerine bağlanmak için CMIS, XML ve REST gibi ortak çalışma standartlarını kullanan SharePoint 2010 şirketinizin mevcut yatırımlardan en büyük kazancı elde etmesine de yardımcı olur.

BUMERANG