6 Ocak 2011 Perşembe

Elementa Proje Yönetim Yazılımı

Elementa : Temel felsefesini işletmelerin proje yönetimi ve iş süreçlerinin takibi üzerine kuran Elementa, kaynak kullanımı, personel takibi, proje maliyeti, iş sonuçlandırma, raporlama gibi konularda gelişmiş özellikleri ile bir projenin tüm safhalarını görmeyi sağlamaktadır.


Elementa yönetimsel araçları sayesinde projelerin verimli çalışabilmesi için süre, maliyet, duyarlılık, personel sayısı, önem, aciliyet, karmaşıklık düzeyi vb. kriterlere göre değerlendirilmelerini ve kategorize edilerek kontrol edilmiş sonuçlarla kontrollü bir proje yönetimi sunmaktadır.

Bu suretle her projede yer alan tanımlama, planlama, uygulama ve kontrol süreçlerine ilişkin aktiviteler elementa üzerinde yapılandırılarak projeler üzerinde tam bir denetim sağlanmaktadır.

Kısaca Projeyi tanımlamak gerekirse;
Proje Nedir; Başlama ve bitişi açıkça tanımlanmış aktivitelerle bütçe ve zaman kısıtı altında iyi tanımlanmış hedef ve amaçlara ulaşma eylemidir.

Elementa, aynı anda yüzlerce proje, proje takımları, kaynak kullanımı, finansal analizleri ve iş sonuçlandırma sonrası anketleri organize etmektedir.





http://www.pargesoft.com/ Microsoft Dynamics AX, CRM ve NAV Çözüm Ortağı

BUMERANG