30 Kasım 2011 Çarşamba

SharePoint 2010 İş Zekâsı: Herkes için İş Zekâsı


SharePoint 2010 İş Zekâsı: Herkes için İş Zekâsı

​SharePoint 2010 İş Zekâsı, herkesin iyi kararlar almak için ihtiyaç duyduğu bilgilere erişmesini sağlar. Etkileşimli panolar ve karneler gibi güçlü özellikler sayesinde çalışanlar belirli ihtiyaçlara çözüm getirmek amacıyla veritabanları, raporlar ve iş uygulamalarındaki bilgileri kullanabilir.
Dahası, tanıdık kullanıcı deneyimi sayesinde doğal ve rahat bir şekilde çalışabilirler. SharePoint 2010 İş Zekâsının tanıdık uygulamaları ve arabirimleri kullanması nedeniyle, çalışanlar başlangıçtan itibaren kendilerini rahat hissedecek ve ihtiyaç duydukları bilgilere nasıl ulaşabileceklerini bilerek çalışacaktır. Örneğin, herkes Excel Hizmetleri'ni kullanarak Microsoft Excel çalışma kitaplarını SharePoint 2010'da yayınlayabilir. Böylece, tüm ekip aynı verilere erişip analiz edebilir ve herkesin doğru bilgiye sahip olduğunu bilerek güvenle çalışabilir.

Avantajlar
Tüm Çalışanlarınızın Karar Alıcı Niteliğini Kazanmasına Yardımcı Olun
​Çalışanlar, SharePoint 2010 İş Zekâsı ile işlerini en iyi şekilde yapmak için ihtiyaç duydukları bilgilere erişebilir. Güçlü ve kullanımı kolay raporlama ve çözümleme özelliklerine sahiptir ve tanıdık arabirimleri herkesin verileri rahatlıkla küçük bölümler halinde çözümlemesine olanak tanır.
Şirketinizin Etkinliğini Artırın
​SharePoint 2010 İş Zekâsı, çalışanların başarıyı tanımlamasına ve ölçmesine yardımcı olan etkileşimli panolar ve karneler sağlar: önemli ölçütler belirli stratejilerle eşleştirilip ardından paylaşılabilir, izlenebilir ve tartışılabilir. İş Zekasını (BI) herkesin erişimine sunan SharePoint 2010 İş Zekâsı, çalışanlarınızın ve tüm şirketinizin daha etkili ve verimli çalışmasına olanak tanır.
BT Departmanını Daha Verimli Kılın
​SharePoint 2010 İş Zekâsı eksiksiz bir raporlama ve çözümleme çözümü sunar: tam kapsamlı bir özellik seti, tanıdık bir kullanıcı deneyimi, idare ve yönetim için tek bir konsol. Sistemi merkezi olarak kontrol ederek zamandan ve işgücünden tasarruf edebilirsiniz. Ayrıca, belirli iş ihtiyaçlarını karşılayan çözümleri dağıtmak için zengin programlama yeteneklerini ve dağıtım araçlarını kullandıkça verimliliğiniz de artacaktır.
Başlıca Özellikler

Ayrıştırma Ağacı

​Çekirdek verileri incelemek üzere güçlü analiz özelliklerini kullanarak kök nedeni analizleri gerçekleştirin. Yeni Ayrıştırma Ağacını kullanarak yalnızca en uygun bilgileri görüntüleyin.
Panolar
Birden çok kaynaktaki içeriği birleştirip bir Web tarayıcısında anlaşılır ve işbirliğine elverişli bir ortamda görüntüleyerek doğru bilgileri ilk denemede aktaran zengin panolar oluşturun. Zengin etkileşim özellikleri, önemli fırsatları ve eğilimleri belirlemek üzere en küçük bilgileri bile analiz etmenize ve veriler üzerinde hızlı ve kolay bir şekilde çalışmanıza olanak sağlar.
Karaca KRC - Microsoft SharePoint İş Zekası Projemiz ile başarı hikayemizi görmek istiyorsanız bizimle iletişime geçebilirsiniz.

BUMERANG