30 Kasım 2011 Çarşamba

SharePoint 2010 İş Zekâsı: Herkes için İş Zekâsı


SharePoint 2010 İş Zekâsı: Herkes için İş Zekâsı

​SharePoint 2010 İş Zekâsı, herkesin iyi kararlar almak için ihtiyaç duyduğu bilgilere erişmesini sağlar. Etkileşimli panolar ve karneler gibi güçlü özellikler sayesinde çalışanlar belirli ihtiyaçlara çözüm getirmek amacıyla veritabanları, raporlar ve iş uygulamalarındaki bilgileri kullanabilir.
Dahası, tanıdık kullanıcı deneyimi sayesinde doğal ve rahat bir şekilde çalışabilirler. SharePoint 2010 İş Zekâsının tanıdık uygulamaları ve arabirimleri kullanması nedeniyle, çalışanlar başlangıçtan itibaren kendilerini rahat hissedecek ve ihtiyaç duydukları bilgilere nasıl ulaşabileceklerini bilerek çalışacaktır. Örneğin, herkes Excel Hizmetleri'ni kullanarak Microsoft Excel çalışma kitaplarını SharePoint 2010'da yayınlayabilir. Böylece, tüm ekip aynı verilere erişip analiz edebilir ve herkesin doğru bilgiye sahip olduğunu bilerek güvenle çalışabilir.

Avantajlar
Tüm Çalışanlarınızın Karar Alıcı Niteliğini Kazanmasına Yardımcı Olun
​Çalışanlar, SharePoint 2010 İş Zekâsı ile işlerini en iyi şekilde yapmak için ihtiyaç duydukları bilgilere erişebilir. Güçlü ve kullanımı kolay raporlama ve çözümleme özelliklerine sahiptir ve tanıdık arabirimleri herkesin verileri rahatlıkla küçük bölümler halinde çözümlemesine olanak tanır.
Şirketinizin Etkinliğini Artırın
​SharePoint 2010 İş Zekâsı, çalışanların başarıyı tanımlamasına ve ölçmesine yardımcı olan etkileşimli panolar ve karneler sağlar: önemli ölçütler belirli stratejilerle eşleştirilip ardından paylaşılabilir, izlenebilir ve tartışılabilir. İş Zekasını (BI) herkesin erişimine sunan SharePoint 2010 İş Zekâsı, çalışanlarınızın ve tüm şirketinizin daha etkili ve verimli çalışmasına olanak tanır.
BT Departmanını Daha Verimli Kılın
​SharePoint 2010 İş Zekâsı eksiksiz bir raporlama ve çözümleme çözümü sunar: tam kapsamlı bir özellik seti, tanıdık bir kullanıcı deneyimi, idare ve yönetim için tek bir konsol. Sistemi merkezi olarak kontrol ederek zamandan ve işgücünden tasarruf edebilirsiniz. Ayrıca, belirli iş ihtiyaçlarını karşılayan çözümleri dağıtmak için zengin programlama yeteneklerini ve dağıtım araçlarını kullandıkça verimliliğiniz de artacaktır.
Başlıca Özellikler

Ayrıştırma Ağacı

​Çekirdek verileri incelemek üzere güçlü analiz özelliklerini kullanarak kök nedeni analizleri gerçekleştirin. Yeni Ayrıştırma Ağacını kullanarak yalnızca en uygun bilgileri görüntüleyin.
Panolar
Birden çok kaynaktaki içeriği birleştirip bir Web tarayıcısında anlaşılır ve işbirliğine elverişli bir ortamda görüntüleyerek doğru bilgileri ilk denemede aktaran zengin panolar oluşturun. Zengin etkileşim özellikleri, önemli fırsatları ve eğilimleri belirlemek üzere en küçük bilgileri bile analiz etmenize ve veriler üzerinde hızlı ve kolay bir şekilde çalışmanıza olanak sağlar.
Karaca KRC - Microsoft SharePoint İş Zekası Projemiz ile başarı hikayemizi görmek istiyorsanız bizimle iletişime geçebilirsiniz.

10 Kasım 2011 Perşembe

Microsoft Dynamics – herkesin kullanabileceği şirket yazılımı

Dynamics_AX_NAV_CRM

Herkes için akıllı bir şirket çözümü
Şirketlerin başarısı daima karar verme süreçleri için zamanında ve hatasız bilgi erişimine dayanır. Daha sonra dijital devrim baş gösterir; şirket bilgilerinin hacmini ve karmaşasını artırır, hız artışı ve rekabetçi avantajı elde tutma becerisi gerektirir.

Pek çok şirket için bilgi savaşının kazanılması, başarı ve başarısızlık arasındaki farktan ortaya çıkmıştır. Bu savaşın tam ortasında, kağıt ya da kılavuz bazlı süreçlerden; yeni bir dinamizm ve rekabetçi yanı ekleyen dijital ve otomatikleştirilmiş süreçlere geçiş vardır. Tecrübelerimize dayanarak söyleyebiliriz ki, bu zorluğun üstesinden gelmek; yurtiçinde ya da birçok ülkede iş yapan şirketler ve başarısı belirgin sonuçlara dayanan şirketler için çok önemlidir.

Microsoft Dynamics’in yaptığı şey de aslında bu: karmaşık olanı basitleştirmek. Güvenli ve zamanında karar vermenizi sağlamak için şirket bilgilerini sizin ve şirket çalışanlarınızın anlayacağı bir formatta, net ve şeffaf bir şekilde sunmak.

Geniş Dynamics Ailesi
Microsoft Dynamics, şirketinizi daha güçlü, daha etkili ve daha karlı yapmanızı sağlayan bir dizi şirket yazılım ürününü tanımlamak için kullanılan marka adıdır. Finans, tedarik zinciri ya da müşteri ilişkileri yönetimi olması fark etmez; her türlü şirket ihtiyacını karşılayan ve şirketin başarıya ulaşmasına yardım eden bir Microsoft Dynamics çözümü her zaman vardır. Microsoft Dynamics çözümleri, şirket çalışanlarını ve şirket süreçlerini bir araya getiren bir teknoloji kullanarak, verimliliği ve etkinliği artırma imkanı oluşturarak şirket süreçlerinizi otomatikleştirir ve düzene koyar. Bu anahtar özellikler, şirketinizi daha iyigözlemleme imkanı sunarak şirketinizin değişen gereksinimlerini hızlı bir şekilde karşılamanızı sağlar. Bu sayede, Microsoft Dynamics çözümleri ile:

Finansmanınızın kontrolünü sürdürün ve yüksek etkinlik seviyeleriyle yönetin. Şirket planlaması yapmak için gereksinim duyan herkese, eksiksiz ve güncel mali bilgiler ve raporlar temin edebilirsiniz.

Rutin ve tekrarlayan fonksiyonları basitleştirin ve otomatikleştirin, böylece çalışanlarınız daha kritik işlere odaklansın.

Mali ve diğer raporlama gereksinimlerini daha kolay bir şekilde yönetin, şirket içi ve dışı alanlar da dahil.

Müşterileriniz ve potansiyel müşterilerinizle yakın ilişkilerinizi sürdürün, satış ve pazarlama girişimleri yürütün ve sonuçlarını takip edin. Oluşan müşteri taleplerini önceden belirleyin ve rakiplerinizden önce siz çözüm sunun.

• Tüm tedarik zincirinizi verimli ve hızlı ilerleyen bir akışa bağlayın,
- Hedeflerinize uygun olduklarından emin olmak için tedarikçinizin ve iş ortaklarınızın şirket değerlerini inceleyin.
- İşleri kolaylaştırmak ve diğer şirketleri sizinle iş yapmayı tercih eder hale getirmek için sofistike, iletişimsel, işbirlikçi ve self servis beceriler sunun.
- Müşteri memnuniyetini artırmaya yardım etmek ve giderleri azaltmak için dağıtımdaki etkililiği artırın.

Dynamics Ürün Ailesi
Özel şirket gereksinimlerini karşılayacak bir Microsoft Dynamics
ürünü mutlaka vardır.

Microsoft Dynamics® ERP:
Microsoft Dynamics® AX ve Microsoft Dynamics® NAV 2009 olarak iki ürün ile Türkiye’de temsil edilmektedir. Ana sektörlere odaklanmış iş ortakları ile, sektörlerin tüm ihtiyaçlarını sağlayacak tedarik zinciri, finans ve raporlama çözümlerini içerir.

Microsoft Dynamics® Retail Management System (RMS): Farklı perakende gereksinimlerini karşılamak için uyarlanabilir bir eksiksiz satış noktası (POS) çözümü sunar. POS süreçlerini ve mağaza faaliyetlerini otomatikleştirir ve birden çok mağazası olan perakendeciler için merkezi denetim sağlar. Yeni sürümü
Microsoft Dynamics POS 2009 adıyla çıkacaktır.

• Microsoft Dynamics® CRM: İlk iletişimden satın almaya ve satış sonrasına ya da servise kadar tüm şirket ilişkilerini netleştirmek ve bunu sürdürmek için gereksinim duyulan araçları ve becerileri sağlayan bir müşteri ilişkileri yönetimi (CRM) çözümüdür.

Pek çok şirket için kazanmak ile kaybetmek arasındaki ince çizgiyi, bilgiyi nasıl yönettikleri belirliyor.

Şirketinizin başarısı direkt olarak çalışanlarınızın başarısına bağlıdır. Microsoft Dynamics; çalışanlarınızın önemli şirket kararlarını özgüvenle verebilmesini sağlayan uyarlanabilir şirket yönetim çözümleridir. Microsoft Dynamics; diğer Microsoft ürünlerine benzer ve onun gibi çalışır - uyarlamayı kolaylaştırır ve yeni bir
çözüm uygulanmasından doğan riskleri azaltır.

Bu çözümlerin kimler için uygun olduğu, ne yaptıkları ve sizinki gibi bir şirkete ne tür avantajlar sağladıkları hakkında bilgi sahibi olmak için bu dokümanı okumaya devam etmenizi arzu ederiz. Birbirinden değerli başarı hikayelerimizde, müşterilerimizin elde ettikleri faydalar sizler için de farklı bir bakış açısı getirip, yeni
ufuklar keşfetmenizi sağlayabilir.

www.pargesoft.com.tr Microsoft Dynamics ERP ürünleri Türkiye Çözüm Ortağı.

BUMERANG