13 Şubat 2012 Pazartesi

2002'den Beri Pargesoft

Microsoft Dynamics'in “Gold Certified” iş ortağı olan Pargesoft, karmaşık iş süreçlerini kolaylıkla yönetebilen  kurumsal kaynak planlama (ERP) ve müşteri ilişkileri yönetimi (CRM) yazılımları alanında danışmanlık, yazılım geliştirme ve destek hizmetleri vermektedir. Pargesoft, 2002 yılında, ERP sektöründe yerel ve uluslararası deneyimi olan dört ortak tarafından kuruldu. Aynı yıl Microsoft Dynamics tarafından ERP çözümlerinden NAVISION 3.70'i yerelleştirme iş ortağı olarak seçildi ve Dynamics Navision ürününün Türkiye versiyonu 2003 yılında piyasaya sürüldü.

2004 yılında Pargesoft, Navision ek modülleri geliştiren Microsoft'un ilk iş ortağı oldu (ödeme planı, enflasyon muhasebesi, KDV tevkifatı, vs.). 2006 yılında, Microsoft Dynamics tarafından bordro ek modülü geliştiricisi olarak seçildi.  Bu çözümüz ertesi yıl piyasaya sürüldü. 2007 yılına kadar başarılı projeler yürüten Pargesoft, aynı yıl Microsoft tarafından «En çok gelişme gösteren iş ortağı» olarak ödüllendirildi.

Pargesoft, kurulduğu günden beri başarısını birçok ulusal ve uluslararası projede kanıtlamıştır.

Pargesoft bu süreçte;


Türkiye ve yurtdışında 80'nin üzerinde Microsoft Dynamics AX ve NAV Proje gerçekleştirdi.
Microsoft .Net" teknolojisi ile geliştirilmiş çok sayıda Microsoft Dynamics ile tam entegre B2B ve B2C portalı uygulamasına imza attı.

Proje Yönetimi, Merkezi Bayi Yönetimi, Güvenlik Sektörü Yönetimi, Madencilik Yönetimi, Üretim Optimizasyonu, Bordro Yönetimi, Ödeme Planı Yönetimi vb. çok sayıda Microsoft tarafından tescillenmiş Dynamics add-on çözümü geliştirdi
Microsoft Sharepoint vb. iş süreci platformları ile Microsoft ERP'lerinin bütünleştirildiği entegrasyon projelerini başarıyla hayata geçirdi.

Pargesoft Microsoft ERP Yazılımlarının Gold Partner İş Ortağıdır.

Verdiğimiz yazılım geliştirme, danışmanlık ve eğitim hizmetleri ise şu şekilde:
 
- Yüzlerce projede edindiğmiz bilgi birikimini IT projelerine taşıyarak danışmanlık ve eğitim hizmetleri verilmektedir.

- Kurumsal işçözümlerinde uluslararası ve yerel standartları, sektörel gereksinimleri ve geniş özelleştirme olanaklarını  dikkate alarak yazılım  geliştirme projeleri yürütülmektedir.

BUMERANG