27 Şubat 2012 Pazartesi

Microsoft Dynamis AX ERP Çözümünü Tercih Eden Vatan Kablo'da 140 bin ürün Microsoft Dynamics ile yönetiliyor

Kablo endüstrisinde faaliyet gösteren Vatan Kablo, Microsoft Dynamics AX ve sektöre özel Cable Builder çözümü ile 110 binden fazla yarımamul ve 30 binden fazla mamulu kolayca yönetiyor.


Enerji kabloları alanında Türkiye ve dünyanın büyük oyuncularından Vatan Kablo, artan iş hacmini yönetmek için ana üretim planlaması ve malzeme ihtiyaç planlamasını çalıştırabileceği, muhasebe satış ve üretim ile entegre kullanabileceği çözümü Dynamics’te buldu.

Kablo sektöründe önemli bir çözüm olan Hollandalı Innovites tarafından geliştirilen Cable Builder (Kablo Tasarımcısı) ile ürün ve üretim tasarımları yapan Vatan Kablo, bu çözüm ile stratejik işbirliği yapan Microsoft Dynamics AX’ı da incelemeye aldı.

Microsoft Dynamics’in sektöre özel uygulamalar geliştiren yazılım evleri ile yaptığı işbirliğinden etkilen Vatan Kablo, muhasebe, stok, satış ve planlama süreçlerinin Cable Builder’da yaratılan ürünler ile otomatik entegre olduğunu görerek aradığı çözümü bulduğunu gördü.

Bu yılın başından bu yana yüz binlerce mamul kontrol altında
Bu yıl başından itibaren tüm süreçlerinde Microsoft Dynamics AX kullanmaya başlayan Vatan Kablo, en büyük katkıyı 30 bini aşkın ürün ve 110 bini aşkın yarımamul planlamasının otomatik olarak yapmakta görüyor. Ayrıca kablo kesim iş emrileri, müşteri ve ürün bazında sipariş toleranslarının yönetimi de verimliliği çok artıran özellikler.

Kablo üretiminde çok önemli olan ve sıklıkla müşteriye ya da kullanım alanına göre değişebilen dolgu, büküm, damar kalınlığı gibi parametrelerin Cable Builder ile yönetiliyor olması ve bir değişiklik olduğunda kullanılan tüm ürün ağaçları ve rotalarda değiştirebiliyor olması da işi çok kolaylaştırmakta. Hatta ürün özelliklerine göre çok basit parametreler ile makina seçim tercihlerinin yapılıyor olması da üretim maliyetlerini düşürmekte.

Daha fazla bilgi için info@pargesoft.com adresine e-posta gönderebilirsiniz.

BUMERANG