9 Temmuz 2012 Pazartesi

Microsoft Dynamics AX Finans Yönetimi ve Uyumluluk


İşletmenizin finans ve uyumluluk alanlarını yönetmek için Microsoft Dynamics AX’i kullanın
Kuruluşunuz bütününde kapsamlı bir görünüm ve işletmenizin çalışma yöntemine uyarlanan esnek süreçlerle finans işlemlerinizi yönetin.
Kuruluşunuz bütünündeki gerçek zamanlı bilgilere erişim, kullanımı kolay sorgu araçları ve güçlü analiz ve raporlama özellikleri, finans yönetimi ile Microsoft Dynamics AX 2009, gelir, borçlar, alacaklar ve nakit akışını verimli bir şekilde yönetmenizi sağlar ve böylelikle finans performansı hakkında bilgi edinebilir, stratejik planlama oluşturabilir ve güvenli, bilgiye dayanan kararlar verebilirsiniz.
Microsoft Dynamics AX finans yönetiminin avantajları
Finans işlemleriniz hakkında bilgi edinin. İş performansınızın 360 derece görünümüyle stratejik planlamayı geliştirin. Grafikli ekranlar ve raporlar oluşturun ve inceleyin ve güvenli, bilgiye dayanan kararlar almanızı sağlamak için ayrıntılı bilgilerin odaklı analizini gerçekleştirin.
İşlemlerde ekonomik performansı ölçün. İş modelinize uyan tahsis şemalarıyla işletme maliyetlerinizi anlayın ve bütçeler ve tahminlere dayanarak gelecekteki maliyetleri planlayın ve hesaplayın.
İşletmenizi sınırlar ötesine genişletin. Coğrafi kısıtlamalar olmadan işletmenizi yürütün, birden fazla dil ve döviz desteğiyle döviz kuru düzenlemelerini yönetin ve farklı ülkelerdeki muhasebe gereksinimlerini karşılayın.
Yasal uyumluluk vaatlerini karşılamak için çabaları basitleştirin. Basel II ve Sarbanes-Oxley gibi raporlama, vergi ve mali düzenlemelerle uyum sağlamak için gereken zaman ve çabayı azaltın.

BUMERANG