10 Aralık 2012 Pazartesi

Microsoft Dynamics 2012 Zirvesi

Microsoft Dynamics 2012 Zirvesi

Finans, Tedarik Zinciri, Satış ve Müşteri İlişkileri Yönetimi süreçlerinizi yönetmek için  en yeni  teknolojileri kullanan Microsoft Dynamics ürün ailesi, 18 Aralık 2012 Salı günü İstanbul Swiss Otel’de yeni sürümlerini tanıtıyor.  Yeni ürün sürümlerimiz ile sizlere sektör standartlarından çok daha hızlı kurulum,  çok daha düşük maliyet, çok daha yüksek kullanıcı memnuniyeti sağlıyoruz.  Tüm gün sürecek etkinliğimizde, bizler teknolojide geldiğimiz son noktayı sizlere sunarken,   müşterilerimiz ve iş ortaklarımızda sizlerle  kurumsal bilgi yönetiminde Microsoft Dynamics ile elde ettikleri faydaları ve çok değerli tecrübelerini paylaşacaklar.
Description: http://www.microsoft.com/middleeast/email/2012/08/02-SOAF130069/images/22-1.gif
Sürekli değişen şartlara uyum sağlamak artık o kadar maliyetli ve zor  değil
Description: http://www.microsoft.com/middleeast/email/2012/08/02-SOAF130069/images/22-1.gif
Microsoft Dynamics ERP ve Microsoft Dynamics CRM ile müşteri taleplerinize, rakiplerinizin ataklarına ve çalışanlarınızın daha etkin ve verimli çalışmak için isteklerine en hızlı biçimde cevap verebilirsiniz. Günümüz iş dünyası için hız, esneklik ve etkinlik en değerli kavramlar. Zirvemizde bu amaçlara ulaşmak için Microsoft Dynamics ürünlerinin en yeni sürümlerini  yakından tanırken,  
 
Üretim, Perakende, Finans, Hizmet ve Kamu sektörlerine özel paralel oturumlarda kendi sektörünüzün ihtiyaçlarının nasıl çözüme kavuşturulduğunu da en yetkili ağızlardan dinleyebileceksiniz.  
Description: http://www.microsoft.com/middleeast/email/2012/08/02-SOAF130069/images/22-1.gifDoğada hayatta kalma konusunda yıllardır eğitimler veren ve zorlu koşullarda pek çok başarıya imza atmış Sn. Serdar Kılıç zirvemizin  açılış konuşmasını gerçekleştirecek. Basit ama çok etkili araçların hayatta kalmak için ne kadar önemli olabileceğini aktaracak. Aynı ilkelerin iş dünyası içinde ne kadar geçerli olduğunu örneklerle anlatacak.
 
Paralel Oturumlarda ise;
Pargesoft olarak firmamız; Karaca (KRC) mağazacılıkta Microsoft Dynamics AX çözümü ile hayata geçirdiği Perakende çözümünü,
 
Dünyanın önde gelen insan kaynakları ve bordrolama firması Adecco'da hayata geçen Microsoft Dynamics NAV ERP çözümünü
 
Renault Trucks Türkiye'de uluslararası raporlama, entegrasyon, muhasebe ve finans tarafında yapılan geliştirmeler ile uygulamaya alınan Microsoft Dynamics NAV çözümlerini sizlerle paylaşıyor olacağız.
 
 
 
 

BUMERANG