27 Şubat 2013 Çarşamba

Microsoft Dynamics NAV ERP Nasıl Çalışır

ERP çözümü çalışma şeklimize uyacak mı, yoksa çözümü kullanmak için süreçlerimizi değiştirmek zorunda mı kalacağız?


Bu soruyu yanıtlamak için yeni ERP çözümünüzün, Muhasebe Finans Yönetimi, Üretim, Satış ve Pazarlama, Tedarik Zinciri Yönetimi, İş Zekâsı ve Raporlama'dan İnsan Kaynakları'na kadar hangi temel iş süreçlerini desteklemesi gerektiğini net olarak bilmeniz gerekir.

Günümüzde sunulan ERP çözümleri bu hizmet alanlarını farklı şekillerde ve farklı ölçülerde karşılamaktadır. Temel kaygılardan biri maliyet ise, seçtiğiniz ERP sisteminin iş süreçlerinizle, özellikle de işinizde yaşamsal öneme sahip alanlarla, uyumu için fazla özelleştirme gerektirmemesine dikkat etmelisiniz. Parametrelerine uygunluğunuzu sağlamak için, sizi işinizin operasyon biçimini değiştirmeye zorlayacak bir çözümü kabul etmeyin.

Her satıcının hizmet verdiği müşterilerin ölçeğini anlamak için dersinizi iyi çalışın. Kimi satıcılar çözümlerinin küçük ve orta ölçekli işletmelere uygun olduğunu söylese de bu satıcıların müşteri tabanlarını incelediğinizde daha büyük ölçekli şirketlerde başarılı olduklarını görebilirsiniz. Bu bilgi size söz konusu satıcının uzun vadede vermeyi taahüt ettiği hizmet hakkında bir ipucu veriyor olabilir mi ?

Neden Microsoft Dynamics ERP?

İş süreçlerinizi tanımlarsanız, size süreçlerinizin yönetiminde koşullarınıza uygun şekilde yardımcı olabiliriz. Tüm dünyada 350.000'den fazla müşteri ve beş milyonun üzerinde kullanıcının gereksinimlerini karşılayan Microsoft Dynamics, köklü bir deneyim ve performansa sahiptir. 25 yıldan uzun süredir küçük ve orta ölçekli işletmelere üretim, dağıtım, perakende, kamu, hizmet gibi sektörlerde sunduğumuz hizmetlerle yukarıda belirttiğimiz alanlarda müşterilerimizin güvenini kazandık.

Ayrıca, yetenekli yerel Microsoft ortaklarından oluşan küresel ağımız, özel gereksinimlerinizız karşılanması için kapsamlı teknik ve sektörel uzmanlığı da sağlamaktadır.

BUMERANG