6 Mayıs 2013 Pazartesi

Microsoft Dynamics AX 2012'yi Satın Almak İçin En Önemli 10 Neden

Microsoft Dynamics® AX 2012, kurumlar için geliştirilen, güçlü ve tek başına çalışan bir kurumsal kaynak planlaması (ERP) çözümüdür. Öğrenmesi ve kullanması basittir ve global kurumunuzda endüstriye özel ve operasyonel iş süreçlerini destekleyerek değer sağlar. Yüksek derecede uyarlanabilir ve kolayca ölçeklenebilir bu çözümle, yeni iş fırsatlarından hızlıca yararlanabilir, riski azaltabilir ve yeni gereksinimleri karşılamak için şirketinizi farklılaştırabilirsiniz. Microsoft Dynamics AX 2012 daha fazla üretkenlik sağlayarak ve Role Uyarlanmış bir kullanıcı deneyimi ve ilgili bilgilere ve süreçlere kolay erişim sayesinde hemen bilgi sunarak kullanıcı katılımını ve yenilikleri de
stekler.

1 - Zamanı Daha Hızlı Değere Dönüştürün
Microsoft Dynamics AX 2012, üretim, dağıtım, hizmetler, perakende ve Kamu Sektörü için hazır olarak gelen endüstriye özgü yetenekleriyle, çözümünüzü hızlıca dağıtarak ve sonuçları hemen almanızı sağlayarak, iş gereksinimlerinizi karşılamanıza yardımcı olur. Zengin ERP yetenekleriyle, insan sermayesi yönetimi, finans ve uyumluluk yönetimi dahil, kuruluşunuzu uçtan uca hızlandırın. Dünya genelinde erişilebilir olan Microsoft iş Ortağı Ağından edineceğiniz paketlenmiş çözümlerle, özel iş gereksinimlerini kolayca destekleyin.

2 - Akıllı ve Hızlı Çalışın
Microsoft Dynamics AX 2012, güçlü iş zekasının yanı sıra, bilgilere, görevlere ve iş süreçlerine göreve uyarlanmış erişim sağlayarak üretkenliği artırmanıza yardımcı olabilir, ilgili performans göstergeleri, self servis iş zekası ve önemli iş alanlarına raporlama özelliği ile, kuruluşunuzdaki kritik iş verilerinden daha ayrıntılı bilgi elde edinin.

3 - Global Çözümünüzü Büyütün
Uluslararası büyümenin önündeki engellerin kaldırılması işin gelişimi için gereklidir. Microsoft Dynamics AX 2012, 36 ülkeye ilişkin yasal gereksinimleri karşılamak üzere yerleşik olarak gelen ülkeye özel yerelleştirmelerle, operasyonlarınızı yeni coğrafyalara genişletmenize olanak tanır.1 iş uygulamalarını uyumlu hale getirmek ve hızlandırmak için, çok tesisli global kuruluşunuzdaki unsurların aynı verileri, iş kurallarını ve süreçleri paylaşmalarını sağlayın. Ayrıca, kullanıcılar ve işlemler ekleyerek ve daha karmaşık iş senaryolarını yapılandırarak, şirketinizin büyümesini destekleyin.

4 - Yeni İşlere Doğru Yol Alın
Şirketinizle ilgili bilgilerini artırarak ve değişiklikleri daha kolayca gerçekleştirme yeteneği elde ederek, yeni iş fırsatlarından yararlanın. Microsoft Dynamics AX 2012 şirketinizle ilgili sınırsız görünümler sağlayarak, gerek duyduğunuz görünürlüğü size sunar. Organizasyonel Model veya iş akışı gibi gelişmiş modelleme yetenekleri ise, kuruluşunuzun yapısında ve iş süreçlerinde değişiklikleri yönetmenize yardımcı olur ve beş önemli sektöre ilişkin yetenekler dahil, merkezi bir iş süreci havuzu ile yeniliği destekler.

5 - Şirketinizi Bugün ve Yarın Destekleyin
Kuruluşunuzu en iyi şekilde destekleyecek ve işinizle ilgili değişen talepleri karşılamak için kolayca ayarlayabilecek esnek bir dağıtım modeli seçin: tesiste veya bulut ortamında. Kurulumunuzu bulut tabanlı hizmetlerle kolayca tamamlayın ve uygulamaların, değişikliklerin veya yükseltmelerin artırımlı olarak yapılmasına olanak tanıyan esnek Microsoft Dynamics AX 2012 çözümü mimarisinden yararlanın. Kuruluşunuza en uygun yönetim modelini seçin: merkezi olarak yönetilen, merkez dışından yönetilen veya ikisinin bir bileşimi.

6 - Rekabette Avantaj Elde Edin
Şirketinizi rakiplerinizden farklı hale getirin. Sisteminizi benzersiz gereksinimlerinizi destekleyecek şekilde hızlıca uyarlama yeteneği rakipleriniz karşısında size önemli bir avantaj sağlayabilir. Modele dayalı, katmanlı mimari, benzersiz iş süreçlerini kolayca geliştirmenizi ve sürdürmenizi sağlar ve yeni sürümlere görece kolay bir şeklide yükseltme yapmanıza olanak tanır.

7 - Toplam Sahip Olma Maliyetinizi Azaltın
Artırılmış üretkenlik avantajlarına ek olarak, basitleştirilmiş yaşam döngüsü yönetimi ve hızlı kurulumlar yoluyla toplam sahip olma maliyetinizi (TCO) azaltın. ERP çözümünüzün hızlı ve güvenilir bir şekilde kurulmasına ve yapılandırılabilmesine yardımcı olmak için Microsoft Dynamics ERP RapidStart Hizmetleri'ni kullanın. Microsoft Dynamics AX 2012'nin Role Uyarlanmış tasarımına uygun olarak, basitleştirilmiş İŞ Değeri Lisanslama modeli, işiniz büyüdükçe kolayca daha fazla lisans eklemenize olanak tanıyan seçenekler sayesinde tam olarak gereksinim duyduğunuz sayıda —ne eksik, ne fazla— lisans satın almanızı sağlar.

8 - Herkesi Süreçlere Dahil Edin
Çalışanlar, işlerini kolaylaştıran, öğrenmesi ve kullanması kolay, alışık oldukları ve sezgisel bir kullanıcı deneyimi sunan bir çözüm kullanmak isterler. Microsoft Dynamics AX 2012 insanların Microsoft Office'e benzeyen ve onun gibi çalışan, kullanımı kolay bir kullanıcı arabirimi üzerinden bilgileri bulmalarına, sıralamalarına, görselleştirmelerine ve kullanmalarına olanak tanır. Verileri Microsoft Dynamics AX 2012 ve Microsoft Office 2010 arasında paylaşarak, her günkü araçlarla kolayca çalışın.

9 - Bağlanın ve İşbirliği Yapın
Çalışanları, müşterileri, tedarikçileri ve iş ortaklarını self servis özellikli tümleşik işbirliği yetenekleriyle kolayca birbirine bağlayın. Microsoft Dynamics AX 2012, self servis, Microsoft SharePointe tabanlı satıcı, müşteri ve çalışan portalları ve Site Hizmetleri üzerinden uçtan uca iş süreci tümleştirme yoluyla temel tedarik zinciri işbirliğini hızlandırmanıza olanak tanır. Gelişmiş tedarik zinciri işbirliğini uyarlanabilir web hizmetleri ile basitleştirin ve Microsoft LyncTM gibi işbirliği araçlarını kullanarak ve SharePoint işbirliği sitelerini doğrudan Microsoft Dynamics AX 2012 içinden oluşturarak bilgileri kolayca paylaşın.

10 - Microsoft Platformunun Gücünden Yararlanın
Temel değer teklifimiz şudur: Tesiste veya bulut ortamında çalışan ERP, iş ve üretkenlik uygulamaları, iletişim çözümleri ve arka plandaki teknoloji platformu arasında etkileşim. Biz bunu yaygın birlikte çalışabilirlik olarak adlandırıyoruz. Microsoft Dynamics AX 2102 ile, araştırma, geliştirme ve yenilik için sürekli olarak desteklenen bir iş çözümünü Microsoft'ta edinirsiniz. Uzmanlaşmış iş ortaklarından oluşan global bir ekosistemle birleştirilen Microsoft Dynamics AX 2012, basit ama güçlü bir çözüm sağlamak için Microsoft platformunun gücünü kullanır.

BUMERANG