23 Mayıs 2013 Perşembe

Türkiye'nin İlk Dynamics NAV 2013 Projesi Başladı

Microsoft Dynamics NAV Türkiye yerelleştirmesi çalışmaları ile faaliyete geçen Pargesoft Türkiye’de bir ilki daha gerçekleştirdi.

Vinola (Plasform Plastik ve Metal Endüstri A.Ş) ile Türkiye’deki ilk Microsoft Dynamics NAV2013 Projesine başladı. Türkiye lokalizasyonunun da Pargesoft tarafından gerçekleştirildiği NAV2013 çözümü ile Vinola, hem yasal hem de yönetsel tüm ihtiyaçlarını NAV’ın uluslararası işlevselliği ve teknolojisi ile karşılıyor olacak.

Microsoft Dynamics NAV 2013
Microsoft Dynamics NAV özellikle orta-büyük ölçekte firmalarda uygulanan güçlü finans/muhasebe, satış/pazarlama, satınalma, depo yönetimi ve proje yönetimi modülleriyle, “Business Essentials” olarak adlandırılan temel paketiyle bile bir çok firmanın gereksinimlerini karşılar. Üretim ve ileri seviyede “Müşteri İlişkileri Yönetimi” ni de içeren “Advanced Management” paketiyle ise üretim ve ileri müşteri ilişkileri yönetiminizi gerçekleştirebilir.

Vinola Hakkında
1994 yılında Merzifon’da kurulan firma plastik enjeksiyon baskısı yaparak faaliyetlerine başlamıştır. 2000 yılında Organize Sanayi Bölgesine taşındığında 16 kişilik bir kadroyla 600m2’lik alanda faaliyetlerine devam etmiştir.



Yıllık 1000 ton plastik hammadde işleme kapasitesine sahip firmamızda farklı kapasitelerde toplam 11 enjeksiyon makinesi bulunmaktadır. 2004 yılında Avrupa Birliği destek projesi kapsamında hazırladığı “Alüminyum filtre üretim tesisi” konulu projesinde başarılı olan firmamız; Avrupa Birliği’nden almış olduğu destek fonu ile alüminyum filtre üretim tesisini kurmuştur.

Tesis yıllık 400 ton alüminyum işleme kapasitesine sahiptir. 2009 yılına gelindiğinde ankastre ocak üretimi alanında pazardaki eksikliği tespit eden yönetimimiz fizibilite çalışmalarını tamamlayarak yatırım kararı ve 15.000m2'si kapalı olmak üzere toplamda 35.000 m2 alana ulaşmıştır.. Şirketimiz 150 kişilik ekibiyle; sürekli innovasyon anlayışıyla ve pişirici cihazlar alanında devreye girecek yeni projelerle yatırımlarına devam etmektedir. www.vinola.com.tr

Pargesoft Hakkında
2002 yılında Microsoft Dynamics NAV Kurumsal Kaynak Planlaması Yazılımı’nın Türkiye yerelleştirmesi faaliyetlerini yürüten ekip tarafından kurulmuş olan PargeSoft; ERP uygulamaları geliştirme ve danışmanlığı konularında hizmet vermektedir. Satış sonrası hizmetler personelinin ortalama sektör deneyimi 10 yıldan fazla olup, firma personel istihdamında ağırlığı satış sonrası hizmetler ve eğitim üzerinde yoğunlaştırmıştır.

Total, GFK, Do&Co, G4S, Honda Trading, IKEA, MCT, Adecco, BodyCote, TEB Arval, Nunhems, Houghton Kimya, Renault Trucks, Vatan Kablo, 2M Kablo, Fleetcorp gibi global firmalarda başarılı projelere imza atan ve G4S ERP Projesiyle dünya genelinde bir başarı hikayesi yakalayan PargeSoft, Microsoft Dynamics NAV 2013 ve Microsoft Dynamics AX 2012 yazılımlarının Çözüm Ortaklığını yapmaktadır.

BUMERANG