6 Ağustos 2013 Salı

Pargesoft


2002 yılında Microsoft Dynamics NAV Kurumsal Kaynak Planlaması Yazılımı’nın Türkiye yerelleştirmesi faaliyetlerini yürüten ekip tarafından kurulmuş olan PargeSoft; ERP uygulamaları geliştirme ve danışmanlığı konularında hizmet vermektedir. Satış sonrası hizmetlerde deneyimli personelinin ortalama sektör deneyimi 10 yıldan fazla olup, firma personel istihdamında ağırlığı satış sonrası hizmetler ve eğitim üzerinde yoğunlaştırmıştır.
Total, GFK, Do&Co,G4S, Honda Trading, IKEA, MCT, Adecco, BodyCote, TEB Arval, Nunhems, Houghton Kimya, Renault Trucks, Simge Antalis, Intermil, Sumitomo gibi global firmalarda başarılı projelere imza atan ve G4S ERP Projesiyle dünya genelinde bir başarı hikayesi yakalayan PargeSoft, Microsoft Dynamics NAV ve Micrsoft Dynamics AX ERP yazılımlarının Çözüm Ortaklığını yapmaktadır.
2010 yılında kablo sektöründe geliştirdiği çözümlere dünya genelinde başarılı projelere imza atan Innovites firmasının Türkiye İş ortağı olduk. InnoVites kablo sektörü üzerine odaklanmıştır ve bu alanda çözümler üretmektedir. InnoVites; Microsoft Dynamics AX üzerinde kablo sanayi için Sanayi Çözümleri geliştirip bu çözümleri müşterilerine sunuyor.
2011 yılında İlk 500 Bilişim Şirketi araştırmasında 366. sırada yer alarak ERP alanında gösterdiği başarılı iş grafiğini tescillemiştir.
2012 yılında, BSS Begusch Software Systeme firmasının Türkiye iş ortağı olarak Otomotiv lastiği sektörünün satış ve organizasyon bölümlerinin temel ihityaçlarını karşılayacak çözümlerin merkezi haline gelmiştir.
2010 yılından beri Kablo sektöründe yürüttüğü başarılı çalışmalar ile önce Vatan Kablo ERP projesini başarı ile sürdüren firmamız 2012 yılında 2M Kablo’nun ERP projesine başlamıştır.

BUMERANG