22 Mart 2013 Cuma

Retail - Connected without compromise

Globally reach customers, how, when and where they shop with complete omni-channel control.



Discover how this manager of a retail chain can globally reach customers how, when, and where they shop with complete omni-channel control.

6 Mart 2013 Çarşamba

Microsoft Dynamics çalışanlarınız için tanıdıktır.

Çalışanlar ve ekiplerin, verimlilik önündeki engelleri kaldırarak profesyonel potansiyellerini gerçekleştirmesini sağlayın
 
Verimli bir şirket oluşturmanın en iyi yolu personelini üretmek için desteklemektir. Her gün kullandıkları araçlarla ve bu araçlar gibi çalışan iş yazılım araçları sağlayın—Microsoft Office. As Bireyler ve ekip üyeleri olarak çalışanlarınız işlerini yapabilir ve hedeflerini aşabilir.
Rol Odaklı yazılımlarla verimliliği geliştirin
Microsoft Dynamics, siz ve çalışanlarınızın alışık olduğu diğer Microsoft ürünleri gibi çalışır ve öğrenme süresini azaltır ve en önemli olanlara odaklanmak için zaman bulmanızı sağlar. Şirkette çalışanların üstlendiği görevlere odaklanarak tasarlanmış olan Microsoft Dynamics, özel, görev tabanlı bir kullanıcı deneyimi sağlar ve çalışanlarınızın kendi tercihleri ve iş stillerine dayanarak kolaylıkla özelleştirmesini ve otomatikleştirmesini sağlar. Bu, daha az eğitim ve geliştirme süresi ve daha hızlı yatırım geri dönüşü anlamına gelir.
Çalışanların yaptığı özel işlere göre tasarlanmış yazılımlar, görevlerindeki performansı geliştirmek için her çalışanın ihtiyaç duyduğu özel bilgileri sağlayabilir. Sonuçlar:
  • Geliştirilmiş özel verimlilik.
  • Kuruluş bütününde daha iyi iş bilgileri.
  • Artırılmış şirket performansı için büyük potansiyel.
 
Microsoft Dynamics Müşteri modeli. Dikkatli araştırmalar ve sizinki gibi iş müşterilerinden gelen bilgilere dayanarak Microsoft, Rol Odaklı yazılım tasarımına kılavuz olacak bir model geliştirmiştir. Bu araç, çalışanların departmanlarda nasıl çalıştığını belgeler, kaydeder, görselleştirir ve paylaşır. Microsoft Dynamics dahil Microsoft iş yönetim yazılımlarının işletmenize çalışmak için kolayca yapılandırılabilen ayrıntılı olarak araştırılmış, tutarlı bir çalışan ve süreç setine dayanmaktadır.
Microsoft Dynamics Müşteri Modelinin "Çalışanlar ve Departmanlar" bölümüne daha yakından bakın: Tanıtım belgesi yükleyin (DOC 3.13 MB).
Microsoft Dynamics Müşteri Modeli farklı görevler ve kişiliklerdeki insanları temsil eder. Bunlar, gerçek kullanıcı verilerine dayanmaktadır ve Microsoft Dynamics ürün tasarımına yol göstermek için ortak bir dil oluşturur.
Çizimin daha büyük bir versiyonunuyükleyin :
 
departmanlar ve iş bileşeni bir departman içindeki üst düzey iş süreçleri hakkında ayrıntılı görüntü sağlar ve kuruluşlarda kullanılan temel süreçleri ve iş akışını açıklar.
Çizimin daha büyük bir versiyonunuyükleyin :
Çalışanların katkı yapmasını sağlayın
Çalışanlarınız ilk andan itibaren Microsoft Dynamics çözümleriyle verimli bir şekilde çalışabildiği için daha verimli ve işlerinden daha memnun olabilirler. Gözle görülür verimlilik avantajları ve güçlü bir yatırım geri dönüşünü gözlemleyebilirsiniz.
Microsoft Dynamics çözümleri, çalışanların daha iyi çalışmasını sağlayan birçok temel verimlilik özelliği sağlar:
 
Microsoft Office programlarıyla çalışan ve bu programlar gibi görünen rahat, tanıdık ve tutarlı kullanıcı arabirimi
 İş görevine göre yüksek öncelikli iş işlevleri ve bilgilere hızlı ve sorunsuz erişim özelliği
Daha az iş yüküyle basitleştirilmiş iş süreçleri
Kapsamlı işbirliği özellikleri
Entegre iş yazılımları sağlayın ve sonra sonuçları izleyin
Teknolojileri entegre ederek iş yönetim altyapınızın her bir bileşeninin değerini birçok iş alanında artırabilirsiniz. Örneğin, ürünler ve teknolojileri entegre etmek aşağıdaki konularda yardımcı olabilir:
Verimli finans yönetimini kolaylaştırma. Finans yönetimi görevlerini gerçekleştirmek, maliyetler ve finansmanı kontrol etmek ve yönetmek, raporlama ve analitik araçları kullanmak, şirketteki çalışanlarla birlikte çalışmak ve yasal uyumluluğu desteklemek için aynı yazılım becerileri setini kullanabilirsiniz.
Sonuca ulaşan satışlar yapma. Siparişler ve üretimi yönetin, verimli müşteri ilişkileri kurun, müşteriler ve tedarikçilerle etkili bir şekilde iletişim kurun ve her fırsatta müşteri gereksinimlerini karşılayın veya aşın.
İnsan kaynaklarının etkili kullanımını destekleme. İnsan kaynakları grubunuzun görevleri daha etkili bir şekilde işlemesine ve çalışanlarınızın memnun olmasını sağlamasına olanak verin. Çalışanlara kişisel bilgileri üzerinde denetim verin, insan kaynakları yöneticileri için rutin ve idari görevleri basitleştirin veya otomatikleştirin ve işe alım süreçlerini kolaylaştırın.
Sağlam iş stratejisi oluşturma. Şirket liderliği iş yönetimi kontrolünde olmalıdır. Microsoft Dynamics ve diğer Microsoft teknolojileri, yöneticileriniz ve idarecilerinize önemli soruları yanıtlamak, iş olayları ve pazar trendlerini doğru olarak değerlendirmek, bilgiye dayanan kararlar vermek ve işletmeyi stratejik hedeflerle uyumlu karlı bir yolda tutmak için kolay bir yöntem sağlar.
BT ekibinizin daha fazla katkıda bulunmasını sağlayın
Bireysel veya kurumsal verimliliği artırmak için BT grubunu unutmayın. İşinizi Microsoft platformunda gerçekleştirdiğinizde BT çalışanlarınız, tüm iş teknolojisi sitemlerinizi uygulamak, izlemek, dağıtmak ve korumak için aynı uzmanlık, ağ altyapısı ve sistem yönetim araçlarını kullanabilir.
Uzun kullanıcı eğitimine gerek olmadan BT grubu, kritik görevlere daha fazla odaklanabilir. Microsoft .NET Framework programlama ortamı ve geliştirici araçlarını tutarlı bir şekilde kullanarak BT ekibi üyeleri, değişen iş gereksinimlerinize optimum uyacak şekilde teknolojiyi özelleştirebilir ve böylelikle işletmenizin uzun vadeli olmasını sağlar.

BUMERANG