25 Haziran 2014 Çarşamba

Microsoft Dynamics AX ile proje yönetimi ve hesaplama işlemlerinizi kolaylaştırın

Microsoft Dynamics AX ile proje yönetimi ve hesaplama işlemlerinizi kolaylaştırın

Proje yönetimi ve muhasebe için Microsoft Dynamics AX, yöneticilerin, uzun süreli ve somut projeler, şirket içi projeler ve sabit ücretli projeler dahil kısa ve uzun süreli projeler üzerinde daha yüksek mali denetime sahip olmasını sağlar. ERP proje yönetimi yazılımları ayrıca, Interneti kullanarak sahada çalışanlarla bilgi alışverişini kolaylaştırır.

Microsoft Dynamics AX ayrıca çalışanlarınızın diğer iş alanlarından oluşan kapsamlı bir seriyi yönetmenize yardımcı olur ve böylelikle çoklu sistemlere gereksinimi ortadan kaldırır.

Projeleri verimli bir şekilde oluşturun ve yönetin. Görevleri tespit ederek, başlangıç ve bitiş tarihlerini belirleyerek ve yük kapasitesini belirterek projelerinizi oluşturun. İş merkezleri grupları için görevler planlayın, bütçeleri yönetin ve potansiyel gecikmeleri öngörmek ve engellemek için durumu izleyin.

Akıllı bir şekilde çalışın ve kararlarınızı daha büyük güvenle alın. Projelerinizi takip etmenizi, durumları değerlendirmenizi, bütçeleri izlemenizi ve performansı analiz etmenizi sağlayan kurumsal zekaya Görev Odaklı erişimle bilgileri hızlı bir şekilde bulun, kullanın ve paylaşın.

Proje maliyetleri ve teslim kalemlerini kontrol edin. Şirket içi ve şirket dışı projelerin mali performansını hızlı bir şekilde analiz edin. Gerçek zamanlı olarak her bir proje için tüketilen kaynakları ve kazanılan geliri karşılaştırın.

Karmaşık projeleri kolaylıkla planlayın ve yönetin. Microsoft Office Project ile sıkı entegrasyon proje boyutundan bağımsız olarak proje kaynaklarını verimli şekilde yönetmeniz için gereken ayrıntılı bilgileri sağlar.

İş akışınızı sorunsuz bir şekilde gerçekleştirin. Çalışanlar, müşterileri, satıcılar ve diğer iş ortaklarının ERP sisteminizle doğrudan etkileşime girmesini sağlayın. İlgili iş bilgilerine doğrudan erişim sağlayın ve özelleştirilmiş, Görev Odaklı Web portallarıyla işlemleri yürütün.

Dynamics AX Proje Hesaplama
proje hesaplama açıklama

BUMERANG