2 Ekim 2014 Perşembe

Microsoft Dynamics NAV 2015 Çıktı

Uzun zamandır beklenen Microsoft Dynamics NAV 2015 sürümü Microsoft Wordlwide Partner Conference 2014’te lanse edildi. Yeni Dynamics NAV 2015 bugüne kadar geliştirilen en iyi NAV sürümü olmaya aday. microsoft worlwide partner conference 2014 İşte NAV 2015 özellikleri:
  • Daha iyi araçlar ile tüm KOBİ'ler arasında iş süreçlerindeki hızı artıracak
  • Tablet ve akıllı telefon cihaz desteği ile kullanıcı deneyimlerini etkileşimli, ulaşılabilir, entegre hale getirebilir zamandan en üst seviyede performans elde edersiniz.
  • Ve daha da önemlisi, Office 365 ile bütünleşik bir yapı sağlayan NAV 2015, güçlü İş Zekası ve Belge Raporlama özelliği ile işletmenizde kısa sürede büyük farkındalıklar sağlayacaktır.
Microsoft Dynamics NAV 2015 Dynamics Yazılımları Genel Müdürü, Erik Tiden Microsoft Dynamics NAV 2015, yazılımı ile diğer ERP çözümleri arasında Microsoft'un bir sıçrama yaşayacağını belirterek, yazılım içindeki önemli geliştirmeler vurguladı.Güç BI özellikleri sayesinde, kullanıcılar kendilerine tanımlanan yetkiler dahilinde her türlü raporlamayı yapabilecek. Ayrıca; SharePoint, Excel ile çeşitli mobil cihazlar üzerinden de bu raporlama araçlarına ulaşabilecekler. Dynamics NAV 2015 ana özelliklerden bazıları şunlardır:
  • Güçlü Sorgu – Büyük verilerle çalışan firmalarda verilere erişmek kolay, raporlama ise hızlı olacaktır.
  • Güçlü Pivot Özelliği - Bu Performans Göstergeleri (KPI), hiyerarşileri ve daha hızlı bir oranda analiz ederek milyonlarca veriyi analiz edip müşteri arayüzleri ekleyerek Excel aktaracaktır.
  • Power View – Verilen daha iyi anlaşılması için Excel benzeri kullanıcı dostu arayüzü olan bir görünüm sağlar.
  • Güç Haritası – Kullanıcılara harika bir deneyim sağlamak için Excel ile entegre olan 3D raporlama deneyimYakında bu heyecan verici özellikleri ile, küçük ve orta ölçekli işletme önümüzdeki yıllarda ilerlemeye tam gücünü dokunun silah alacak!
Microsoft Dynamics NAV 2015 Reports Bu özellikler NAV 2015 yeni sürümde yer alan özelliklerin bir kaçıdır! Detaylı bilgi almak isterseniz info@pargesoft.com mail adresinden ya da 0216 575 6070 numaralı telefondan bize ulaşabilirsiniz.

BUMERANG