27 Ağustos 2014 Çarşamba

Microsoft Dynamics Marketing (CRM)

Engage customers. Build pipeline. Demonstrate impact.


Marketing is changing faster than ever before. Marketers own more of the customer journey and must engage customers in new ways across new channels to deliver amazing experiences, while tracking the results of their marketing investments.

With Microsoft Dynamics Marketing, we help you unleash your marketing potential. You can easily plan, execute, and measure campaigns from start to finish. Bring your marketing vision to life—engage customers across channels, build pipeline, and demonstrate the impact of your marketing.
















Design your customer journey

Campaign management

Engage customers with personalized, multichannel campaigns. Our visual campaign designer lets you drag to create and manage campaigns in a single window—across email, social media, events, and direct mail.


Build sales pipeline. Drive revenue.

Lead management and scoring

Generate more sales-ready leads with advanced segmentation and lead scoring. Nurture leads with multi-stage, multi-wave programs, and score leads based on behavior, segmentation, and time. Integrate with Microsoft Dynamics CRM to combine your sales and marketing funnel and to better serve sales.


Streamline planning and execution

Marketing resource management

A single system allows you to plan and manage budgets, collaborate with your team and agencies, and manage your content. Align your marketing team and plan around a single source of truth, while providing consistent, thoughtful experiences for your customers.


Listen and engage customers on social

Social marketing

Track your share of voice across the social web, including Twitter, Facebook, and YouTube. Monitor your global sentiment and brand presence. Gain visibility on strategic initiatives on social media.


Demonstrate your marketing impact

Marketing analytics

Empower your marketers with access to sales and marketing data through visual dashboards. Get a clear overview of campaign results so you can quickly understand performance. Measure pipeline and revenue across every marketing investment to get a true view of your marketing ROI.

18 Ağustos 2014 Pazartesi

Citizen Service Solutions for Government

Citizen Service Solutions for Government
As governments contend with the challenges of growing citizen service expectations and shrinking financial resources, they need new tools to promote citizen engagement and government responsiveness. Innovative technology from Microsoft can improve communications, interactions, collaboration, and responsiveness between citizens and government institutions.

Adopt efficient, scalable, security enhanced cloud-enabled services to help expand reach and improve citizen participation in government affairs.

Greater access and responsiveness for citizens

​Promote citizen engagement and participation with personalized, accurate, timely, and convenient services and communications. Central online resources can provide citizens with virtually anytime, anywhere access to information and services. For example, governments can create a central online resource where citizens can look up information about events and services, apply for permits or licenses, pay bills and fines, or log reports and requests. Governments can also provide access to relevant data such as weather, traffic, pollution air quality, or unemployment. Enabling citizens to consume and submit information 24 hours a day through social media promotes their engagement and participation. Internally, contact center employees can also have quick access to the information and tools they need to address constituent inquiries that come by phone, email, online, or in person.

Streamlined communications and tools

​Provide task workers and constituents anywhere, anytime access to streamlined communications solutions and tools. Enable mobile access for public servants so that case workers in the field can access key information, streamline their work, and focus on tasks at hand. Whether information or service requests are made by phone, by email, or in person, contact center staff members can easily access integrated, organization-wide information and route requests to appropriate departments whether working remotely or onsite, from a laptop or a mobile device. Streamline case management between agencies to enable more effective oversight, provide improved constituent experience, and shorter time to resolution.

Efficient and scalable real-time service

​Enable governments to deliver efficient, scalable, and security-enhanced real-time services. Citizen services solutions help enable governments to interact securely with citizens, and deliver responsive government services within budget. Cloud solutions offer flexibility and the opportunity for governments to pay only for what they use and can scale to accommodate variable loads across services, applications, and the network. Our security-enhanced authentication and citizen identity management offers citizens reliable and protected citizen services.

Related Products

•Bing Maps
•Microsoft Dynamics CRM
•Microsoft Dynamics CRM Online
•Microsoft Lync
•Microsoft Office
•Microsoft Office 365
•Microsoft SharePoint
•Microsoft SQL Server
•Windows Azure
•Windows Mobile
•Windows Server

15 Ağustos 2014 Cuma

Microsoft CRM Demo Talebi


Gartner raporuna göre 2012′de satış uygulamalarına yapılan yatırım 4,7 milyon dolar. Satış Gücü Otomasyonunun kullanımı ise hâlâ hesaplar, kişiler, fırsatlar, satış süreçleri ve satış operasyonlarının temel işlevsel yeteneklerine odaklanmaktadır. Her B2B satış yapısı, o işletmenin teknolojiyi kullanma olgunluğuna ve kültürüne, satış modellerinin gelişmişliğine ve yatırımdan beklediği geri dönüşe bağlı olarak kendine özgü Satış Gücü Otomasyonunu gerektirmektedir.*

*Desisto, Robert P., and Patrick Stakenas (analysts). “Magic Quadrant for Sales Force Automation.” Gartner. 17 Temmuz 2013.

Microsoft CRM’i görmek isterseniz demo talep formunu doldurarak bize ulaşınız ofisinize gelip sizlere sunum yaparak tüm sorularınızı cevaplandırmaya hazırız…

6 Ağustos 2014 Çarşamba

Şirketinizle ilgili bir vizyon oluşturmak için çok çalıştınız. Microsoft Dynamics® NAV ile, şirketinizde olup bitenler üzerinde size denetim ve görüş sağlayacak vekarınızı etkileyen ve nakit akışınızı iyileştiren akıllı kararlar alma yeteneği kazandıracak bir çözümden yararlanarak bu vizyonu gerçeğe dönüştürebilir ve sonuç olarak şirketinizi büyütebilirsiniz.
Bugün, 300.000'den fazla müşteri iş alanında başarı elde etmek ve rakiplerinin önünde olmak için Microsoft Dynamics çözümlerinin 42 ülke için hazırlanan sürümlerini kullanıyor.

Dynamics_NAv_2013_Role_CenterŞirketiniz için Kanıtlanmış bir Çözüm

Microsoft Dynamics NAV, 1983'ten beri, tüm dünyada farklı iş alanlarında faaliyet gösteren şirketlere, onlara güç kazandıran işlevsellik, performans ve kullanım kolaylığını sağlamakta. Kapsamlı işlevsellik, bağımsız yazılım satıcılarının (ISV) çözümlerini, diğer iş kolu uygulamalarını ve kuruluşunuzda zaten kullanmakta olduğunuz Microsoft® teknolojisini uyarlamayı ve bunlara bağlanmayı kolaylaştırır. Global Microsoft iş ortakları ağımız ise, işle ilgili benzersiz gereksinimlerinizi karşılayacak en iyi çözüme sahip olmanıza yardımcı olmak için, belirli bir iş alanına ve dikey gereksinimlere ilişkin ayrıntılı yerel ve teknik bilgi sağlayabilir. Microsoft Dynamics NAV, daha iyi denetim yeteneği elde etmenize, karınızı artırmanıza ve karlı bir şekilde büyümenize yardımcı olmak için tüm kuruluşunuzdaki iş süreçlerini basitleştirecek ve hızlandıracak şekilde tasarlanmıştır. [whitespace]

Daha İyi Denetim Elde Edin

Daha iyi denetim, şirketinizin nasıl performans gösterdiğine ilişkin görüş yeteneği elde etmek anlamına gelir. Bu, sisteminiz karar verme süreçlerinin yönlendirilmesine yardımcı olacak ve çalışanlarınızın daha proaktif ve üretken olmalarını sağlayacak demektir. Microsoft Dynamics NAV, kuruluşunuzdaki doğru insanların doğru kararlar almakta olduğu konusunda güven duymanızı sağlar. Ayrıca, çalışan süreleri ve kaynaklarından envanter ve sevkiyata kadar, şirket performansını olası her açıdan izlemek için gerek duyduğunuz bilgileri size sunar.


- Finansal uygulamaları hızlandırın.Sezgisel Role Uyarlanmış arayüz, önemli finansal süreçler dahil, rolünüzle en alakalı bilgi ve görevlere kişiselleştirilmiş erişim sağlar. Gerek duyduğunuz verilere hemen erişebilmeniz sayesinde, gereksinimlere hızlı ve etkili bir şekilde yanıt verebilirsiniz.

- Finansal durumunuzu net bir şekilde görün. İşlemlerinizi ve denetim kılavuzlarınızı görmenizi sağlayan entegre sistemler, paylaşılan veriler ve ayrıntılı görünüm elde etme yetenekleriyle finansal saydamlığı artırın.

- Kendi kendine raporlama araçları ve gerçek zamanlı iş zekası sağlayın. Çalışanlarınızın güçlü iş zekası verilerini kullanarak hızlı ve bilgiye dayalı kararlar almasına yardımcı olun ve raporlar ve diğer bilgilerle ilgili olarak BT departmanına yöneltilen anlık talepleri önemli ölçüde azaltın.
 
Microsoft Dynamics NAV sayesinde, çalışanlar işlerini ileriye taşımak için atmaları gereken sonraki adımı görmelerine yardımcı olan görsel ipuçlarına sahip oluyorlar. ” —Ricky Vogel, ClO, Gumdrop Books ve Mitinet
 

Karınızı Artırın

Nakit en önemli şeydir ve hızlı ve bilgiye dayalı kararlar verebilmeniz elde edeceğiniz sonucu doğrudan etkiler. Microsoft Dynamics NAV sayesinde akıllı kararlar verebilir ve maliyetleri azaltmak ve karı nakit akışına dönüştürmek için satınalma ve stok yönetiminden müşteri kredi ve ödeme koşullarına kadar şirketinizin önemli iş süreçlerini otomatikleştirebilirsiniz.


- Yeni satış fırsatları elde etmek için en önemli müşterilerinizi belirleyin ve hedefleyin. En iyi müşterilerinize yönelik satış fırsatlarını belirlemek için tahmini analiz olanağını kullanın ve ürün bilgilerini Ağaç Haritası analizi ile analiz ederek en karlı ürünleriniz üzerinde odaklanın.

- Etkili servis siparişi yönetimi ile müşterilerinize üstün hizmet sunun. Müşteri istekleri ve satış sonrası sorunlara dayalı olarak servis siparişlerini hızlıca oluşturabilir ve ardından kayıtlarınızı ve karlılığınızı doğru bir şekilde yönetmek için kolayca sipariş günlüğü tutabilirsiniz.

- Müşteriye özgü fiyatlandırma ve indirimlerle müşteri sadakati oluşturun. Bireysel satış hatlarına otomatik olarak uygulayabileceğiniz çeşitli satış fiyatlandırma ve indirim koşulları tanımlayın ve fiyatlandırma ve indirimleri yerel veya yabancı para birimi cinsinden hazırlayın.
 
Microsoft Dynamics NAV'yi kullanmaya başladıktan sonraki iki yıl içinde tam geri ödeme elde ettik..” — Klas Elmroth, Destek Hizmetleri Finans Müdürü Thomas Cook Kuzey Avrupa

Hızlıca Ayak Uydurun ve Şirketinizi Büyütün

Siz ve çalışanlarınız şirketinizi büyütme konusunda ortak bir özlemi paylaşırsınız. Bu amaca ulaşmak için, önünüzdeki süreçte değişen talepleri destekleyebilecek bir çözüme gerek duyarsınız. Microsoft Dynamics NAV, yeni iş süreçlerine uyum sağlamak ve şirketiniz büyüdükçe başlangıçtaki yatırımınızda veya bordronuzda önemli değişiklikler yapmadan ölçeklendirme yapmak için gerek duyduğunuz esnekliği sağlar.


- Uluslararası alanda iş yapın. Genel muhasebe defterinizi farklı para birimlerinde tutmak için uluslararası ticaret ve çoklu para birimi yeteneklerini kullanın; sınırsız sayıda para birimi için tutarların nasıl yuvarlanacağını ve gönderileceğini belirleyin; ve müşteri ve satıcı hesaplarını uygun para birimi cinsinden yönetin.


- Uzaktaki ve gezici çalışanlarınızı sisteme bağlayın. Role Uyarlanmış zengin bir arayüzü kullanarak, geçici çalışanlarınıza kurumsal kaynak planlaması (ERP) verilerine ve yerel kaynaklara Internet üzerinden doğrudan erişim sağlayın ve masaüstü uygulamalarına yaptığınız yatırımlardan daha da fazla geriş dönüş elde edin.


- Sizin için doğru çözümü seçin. Esnek dağıtım seçenekleriyle, şirketiniz için en iyi şekilde işleyecek çözümü seçebilir ve maliyetleri artırmadan BT esnekliğini artırabilirsiniz. Microsoft Dynamics NAV, karma veya kısmen barındırılan modellere ek olarak, hem işyerindeki dağıtımları hem de uzakta, Microsoft veya bir Microsoft iş ortağı tarafından barındırılan buluta tabanlı dağıtımları destekler.  
Stokumuzu talebe göre daha iyi ayarlayabiliyoruz ve bu bize, bazı kategoriler için stok düzeylerimizi yüzde 30'a kadar azaltma ve bu kaynakları satışı iyi olan ürünlere yeniden yatırım yapmada kullanma olanağı sağlıyor.“ — Chris Robinson, Baş İşletme Sorumlusu, Canari Cyclewear

BUMERANG