18 Mart 2015 Çarşamba

Pargesoft 5. Finans Zirvesi'nde

Pargesoft, Eduplus tarafından 5.’si düzenlenen, Finans Zirvesi’ne katılıyor. Zirve’nin amacı, finansı meslek olarak seçmiş yönetici adayı ve yöneticilerin en güncel bilgilerle tanışmasını ve işlerinde fark yaratmasını sağlamaktır. Ayrıca dinamik bir ortamda, finansla ilgili bilgi ve deneyimlerin paylaşıldığı, yeni vizyon ve farklı bakış açılarının kazanıldığı bir platform oluşturmaktır.

Finans Zirvesi’nde Türkiye’nin ve dünyanın en önemli şirketlerinin CFO, genel müdür yardımcıları, direktörleri, finans alanında kitapları bulunan otoriteler ve akademisyenlerden oluşan otuzu aşkın konuşmacı, onlarca oturum ve finans dünyasıyla ilgili önemli konular yer almaktadır. Ayrıca bankalar, leasing ve faktoring gibi birçok finansal kuruluşun yöneticileri de yine bu önemli toplantıya katılacaktır.

Pargesoft, zirveye oturum sponsoru oldu. Zirvede Pargesoft Genel Müdürü, Kaan Altunterim, ERP Destekli Risk ve Uyumluluk (Compliance) Yönetimi hakkında konuşma yapacaktır. Ayrıca Zirvede gelen misafirlerin ve katılımcıların sorularını yanıtlamak için stant açacak olan Pargesoft, ERP ve finans alanında elde ettiği deneyim ve tecrübeleri gün boyunca paylaşacaktır.

Etkinlik hakkında detaylı bilgiye; http://www.eduplus.com.tr/?page_id=285 adresinden ulaşabilirsiniz…
 

Pargesoft Hakkında

Kurumsal Kaynak Planlama Yazılımı alanında 15 yılın üzerinde deneyimini, Microsoft’un Kurumsal Kaynak Planlama yazılımları pazarına girdiği tarihten (2002 yılı) bu yana Microsoft Dynamics ERP yazılımları alanında geliştirmiş bir ekip tarafından kurulan PargeSoft;

Yaklaşık 150 müşterisinde uyguladığı başarılı projede uluslararası başarılar elde eden firmamız,  Total, GFK, Do&Co,G4S, Honda Trading, IKEA, MCT, Adecco, BodyCote, TEB Arval, Nunhems, Houghton Kimya, Renault Trucks, Simge Antalis, Intermil, Sumitomo gibi küresel firmalarda başarılı projelere imza atan ve G4S ERP Projesiyle dünya genelinde bir başarı hikayesi yakalayan PargeSoft, Microsoft Dynamics NAV ve Microsoft Dynamics AX ERP Microsoft Dynamics CRM yazılımlarının çözüm ortaklığını yapmaktadır.

Her sene iş ortakları arasında yüksek performans gösterip %5’lik dilime giren iş ortaklarına verilmekte olan Microsoft President Club 2014 for Dynamics ödülü, sürekli müşteri memnuniyeti,  yenilikçi iş çözümleri, artan satış performansı ve sürdürülebilir iş modelleri sayesinde elde ettiği başarılar ile Pargesoft’a verilmiştir.

Firmamız ayrıca, Microsoft Türkiye, her yıl geleneksel olarak düzenlediği Microsoft İş Ortakları Ödül Töreni’nde  2014 Yılın Microsoft Dynamics İş Ortağı (ERP) dalında, satış, büyüme, çözüm geliştirme ve müşteri memnuniyeti performansı ile yılın iş ortağı seçilmiştir.

 Zirve, 26 Mart 2015 günü Sheraton İstanbul Maslak Oteli’inde yapılacaktır.

11 Mart 2015 Çarşamba

Microsoft Dynamics NAV 2015 Türkiye Lokalizasyonu tamamlandı

Pargesoft Microsoft Dynamics NAV 2015 yazılımının Türkiye Lokalizasyonunu tamamladı

2002 yılında Microsoft’un Türkiye pazarına sunduğu Navision 3.70 yerelleştirmesini yaparak faaliyetine başlayan Pargesoft, son olarak Microsoft’un Dynamics NAV 2015 yazılımının lokalizasyonunu yaptı…

Microsoft’un Türkiye ERP pazarına girdiği ilk yazılım olan Navision’a ek modüller de geliştiren Pargesoft; ödeme planı, enflasyon muhasebesi, KDV tevkifatı, bordro modüllerini yazarak Navision yazılımının rekabetçi tarafını güçlendirmiştir.

Microsoft Dynamics NAV’ın yeni sürümü olan ve mobilitenin (Android, Windows Mobile ve IOS tabletler ) öne çıktığı, Office 365 yazılımlı ile entegre çalışan, rol bazlı çalışmanın kolaylıklarının sağlandığı Dynamics NAV 2015 ürününün Türkiye lokalizasyonunu tamamlayarak pazara sunmuştur.



Microsoft Dynamics Hakkında
Microsoft Dynamics, pazarlama ve müşteri hizmetleri faaliyetlerinizden tam verim almanızı sağlayıp satışlarınızı arttıran bunun yanında finanstan insan kaynaklarına tedarik zincirinden üretime tüm süreçlerinizin otomasyonunu sağlayan ERP yazılımı ürün grubudur.



Pargesoft Hakkında

Kaynak Planlama Yazılımı alanında 15 yılın üzerinde deneyimini, Microsoft’un Kurumsal Kaynak Planlama yazılımları pazarına girdiği tarihten (2002 yılı) bu yana Microsoft Dynamics ERP yazılımları alanında geliştirmiş bir ekip tarafından kurulan PargeSoft;

Yaklaşık 150 müşterisinde uyguladığı başarılı projede uluslararası başarılar elde eden firmamız, Total, GFK, Do&Co,G4S, Honda Trading, IKEA, MCT, Adecco, BodyCote, TEB Arval, Nunhems, Houghton Kimya, Renault Trucks, Simge Antalis, Intermil, Sumitomo gibi küresel firmalarda başarılı projelere imza atan ve G4S ERP Projesiyle dünya genelinde bir başarı hikayesi yakalayan PargeSoft, Microsoft Dynamics NAV ve Microsoft Dynamics AX ERP Microsoft Dynamics CRM yazılımlarının çözüm ortaklığını yapmaktadır.

Her sene iş ortakları arasında yüksek performans gösterip %5’lik dilime giren iş ortaklarına verilmekte olan Microsoft President Club 2014 for Dynamics ödülü, sürekli müşteri memnuniyeti, yenilikçi iş çözümleri, artan satış performansı ve sürdürülebilir iş modelleri sayesinde elde ettiği başarılar ile Pargesoft’a verilmiştir.

Firmamız ayrıca, Microsoft Türkiye, her yıl geleneksel olarak düzenlediği Microsoft İş Ortakları Ödül Töreni’nde 2014 Yılın Microsoft Dynamics İş Ortağı (ERP) dalında, satış, büyüme, çözüm geliştirme ve müşteri memnuniyeti performansı ile yılın iş ortağı seçilmiştir.

Microsoft Dynamics ERP ve CRM Demo Talep Formu

ERP ve CRM Demo Talebi
Microsoft ERP ya da CRM yazılımlarını görmek isterseniz demo talep formunu doldurarak bize ulaşınız. Ofisinize gelip sizlere sunum yaparak tüm sorularınızı cevaplandırmaya hazırız…




http://www.pargesoft.com.tr/crm-talep-formu/


http://www.pargesoft.com.tr/crm-talep-formu/

BUMERANG