16 Kasım 2015 Pazartesi

Yarının bulutunu inşa ediyoruz

Mega inşaat firması Skanska, Microsoft Bulut ile yaratılan iş inovasyonlarını açıklıyor.

Skanska çoğu insanın inşaat denilince akla hemen yenilikçi teknolojilerin gelmediğini biliyor. Ve bu kuruluşu diğerlerinden ayıran da tam olarak bu. İnşaatlar fanuslar içinde gerçekleşmiyor; uzun süreli bir inşaat projesinin yakınında yaşayan herkes, inşaat sürecinin getirebileceği gürültü, toz ve değişikliği bilir.

Peki ya yenidoğan bakım ünitesinin yanında inşaat yapıyorsanız? Milimetrelik yer kaymasının operasyon sırasında ölümcül bir hataya neden olabileceği bir ortamda, inşaat ve güvenlik de tamamen yeni bir anlama sahip olur. Skanska'nın Microsoft Bulut teknolojisini kullanarak nasıl büyük ölçekli inşaatlar sırasında komşuların güvende ve mutlu olmalarını sağlayan yeni bir aracı geliştirdiğini öğrenin.

Videoyu izlemek için... http://az370354.vo.msecnd.net/videos/Skanska.mp4

10 Kasım 2015 Salı

Türk Ytong A.Ş. için Microsoft Dynamics AX2012 ERP Projesi “Active Plus” başladı.

Türk Ytong A.Ş. için Microsoft Dynamics AX 2012 ERP Projesi “Active Plus” başladı.

16 ay sürecek proje ile; dünya üzerindeki en büyük Ytong üreticisi olan Türk Ytong A.Ş. iş süreçleri Microsoft Dynamics AX2012’ye taşınacak.

İnşaat sektöründe 50 yılı aşkın var olan liderliğini, ikinci elli yıla Microsoft Dynamics AX ile taşıyacak olan Türk Ytong, bu yolda Pargesoft uzmanlığını tercih etti…



BUMERANG