6 Ocak 2016 Çarşamba

Bir tık yakınınızda

İnsanların çalışma yerleri artık sadece ofisler değil. Kafeler, havalimanları, restoranlar, evden hatta havada bile çalışman mümkün hale geldi artık. Çalışanlar dışarıda çalıştıklarında daha fazla performans ve iş odaklılığı sağlayarak işin tüm süreçlerine hakim olmaya başladılar. Hareketli çalışma modeli, tablet kullanımının artması ve mobil telefonlar üzerinde geliştirilen uygulamalar ile internet bağlantısının elde ettiği hız ile daha cazip hale gelmeye başladı bile denebilir.
 
 
Hareketli çalışma modelleri gelişmeye başladıkça bu bağlantıları güvenli hale getirmek ve bununla ilgili ilave yatırımlar yapmak gibi ihtiyaçlarda açığa çıktı. Günümüz teknolojisi, gelişen mobil teknolojilere uyum sağlayabilmek adına, bulut teknolojisi üzerinde uygulamalarını geliştirerek kullanıcıları ve firmaların ilave yatırım yapmalarına gerek duymayacak bir altyapı inşa etmişlerdir.
 
Ek bir donanım, server, güvenlik sistemi kurmayı gerektirmeyen bu sistemler üzerinde tüm uygulamalara erişmek artık mümkün. Dev holdinglerin kullandığı ERP yazılımlarından, orta ölçekli firmaların kullandığı muhasebe uygulamalarına, işletmelerin temel ihtiyaçları olan CRM (Müşteri ilişkileri yönetimi) yazılımından, ofis yazılımlarına, grafik tasarım yazılımlarından, CAD uygulamalarına kadar uzanan bir skalada artık bulut teknolojisi kullanılmaya başlandı…
 
Bulut teknolojisinin işletmelere sağlayacağı yararlar ise
  1. Her yerden erişim kolaylığı
  2. Güçlü güvenlik altyapısı ile veri güvenliği
  3. Gizlilik sözleşmeleri ile tüm bilgileriniz güven altında
  4. Toplam sahip olma maliyeti düşük, ilave donanım yatırımı gerektirmiyor
  5. Kiralama yöntemiyle kullanma avantajı
  6. Kontrol edilebilir ve yönetilebilir
  7. Sürekli gelişen teknolojiyi ve sistemleri takip etmek zorunda kalmayacaksınız, çünkü kiralama usulü ile sahip olduğunuz yazılımların alt yapılarını tedarikçi firmalar sizin için kendi altyapılarını güncelleyip yenilemekte.
  8. Her türlü raporlama, onay ve takip sistemi ile istenilen bilgilere hızlıca ulaşıp, karar alabilme yeteneğinizi yükseltme
  9. Mobil ekipler ile ofis ekibiniz arasında sürekli bağlantı kurarak, sahayı anlık takip edebilme
Bütün bu yetenekleri kullanarak teknolojinin size sunduğu farkındalıklı iş modelini denemek ve test etmek istiyorsanız www.erp365.com.tr ya da www.crm365.com.tr web sitesini ziyaret edebilir. +90216 5756070 numaralı telefondan bizimle iletişime geçebilirsiniz.

BUMERANG