30 Eylül 2010 Perşembe

İşletmeniz 2011 Yılına Hazır mı?

ax_isanaliz

Dünyanın en büyük şirketlerinin birçoğu geride bıraktığımız yüzyılın sonlarında kuruldu. Üründe, hizmette ve işte farklı düşünmeleri, fark yaratmaları onları kısa sürede zirveye çıkardı. Yeni dünya düzeninde zirveye çıkmak için artık gelenekselden ayrılmak, oyunun kurallarında özgürce değişiklikler yapmak yeterli olabiliyor.

Yeni dünya düzeninde işletmelerin ayakta kalabilmelerinin yegane koşulu işletmeyi tam olarak analiz edebilme yetisinin olması ve simule edilmiş büyüme planları ile hareket edebilmeyi sağlamaktan geçmektedir.

Bu tarz yapılanmalarda yer alan işletmelerin büyük bir çoğunluğu departmanlar, birimler, şirketler, iş ortakları, müşteriler ve nihayetinde tedarikçiler arasında entegre edilmiş sistemler kullarak bütünü görebilmişlerdir.

SİZ;
2011 yılında yapmayı düşündüğünüz yeniliklere uyum sağlayacak bir altyapıyı bugünden kurmaya ne dersiniz. Planlamış olduğunuz çalışmaları koordine etmek ve yönetmek noktasında en büyük yardımcınız olacak ERP sistemine, bu yıl içinde geçmeniz; size kontrolü, uygulaması ve sonuçları daha net ortaya koyacak bir altyapıyı sağlamış olacaktır.

Microsoft Dynamics NAV ve AX çözümleri ile işletmeniz tam da sizin istediğiniz gibi işleyecek.

Şirketinize bu şansı verin. Pargesoft iş ortağı olarak yanınızda olacaktır.


ELEMENTA FOR DYNAMİCS  Çok Yakında…

www.pargesoft.com Microsoft Dynamics ERP Çözüm Ortağı

BUMERANG