5 Ekim 2009 Pazartesi

Pargesoft Ekibi - Pargesoft Team / Microsoft Dynamics NAV and AX


EKİBİMİZ

Microsoft’un Türkiye pazarına Microsoft Dynamics ERP yazılımları ile girmeye karar verdiği günden itibaren Microsoft Dynamics NAV’ın (eski adıyla Navision) Türkiye yerelleştirmesini gerçekleştirmek üzere kurulmuş olan ekip, Türkiye ve EMEA bölgesindeki en deneyimli ve geniş kadrolardan birisi olarak, müşterilerine hizmet vermeye devam ediyor.


Microsoft Dynamics ERP Uzmanlıkları, Yazılım Geliştirme Araçları, Microsoft SQL Server başta olmak üzere İlişkisel Veritabanı Yönetim Sistemleri ve İş Zekası uygulamaları konusunda çok sayıda uzmanlık ve sertifikasyonun sahibi olan ekibimiz, toplamda 100.000 saatin üzerindeki ERP Projesi deneyimini her geçen gün artırarak yeni başarılı projeleri hayata geçirmektedir.

ERP Projelerinin önemli başarı kriterlerinden bir tanesi olan proje ekip üyelerinin devamlılığı açısından %100 performans seviyesinde hizmet veren ekibimiz, proje başarısı ve müşteri memnuniyeti açısından sektör ortalamalarının çok üzerinde performans göstermektedir.

Ekibimizin sahip olduğu sertifika ve uzmanlıklardan bazıları;
- Tüm Microsoft Dynamics NAV Uzmanlıkları
- Microsoft SQL Server ve İş Zekası Uzmanlıkları
- Yazılım Geliştirme Uzmanlıkları
- Microsoft Sharepoint Uzmanlıkları


OUR TEAM
Our team – as the localization partner of Microsoft Dynamics NAV for Turkey - is carrying on delivering high quality services to our client since launch of Microsoft Dynamics NAV (formerly known as Navision).

Total ERP Implementation Experience of our team is more than 100.000 hours. Continuity performance ratio of our team members during our ERP implementation projects is 100%. We’re one of the most successful ERP partners at our region in respect of customer satisfaction ratio and project quality.

You can find the list of our several certificates and competencies below;
- All Microsoft Dynamics Competencies for Microsoft Dynamics NAV
- Microsoft SQL Server & Business Intelligence Competencies
- Competencies for Contemporary Development Tools
- Microsoft Sharepoint Competencies

http://www.pargesoft.com/

BUMERANG