7 Ağustos 2012 Salı

Microsoft Dynamics AX Mobil İş Çözümleri


Microsoft Dynamics AX’in mobil çözümleri, iş iletişiminizin yirmi dört saat açık kalmasını sağlar

Uzaktayken de ofiste kullandığınız aynı iş alanı uygulamalarına erişebilmek birçok şirket için bugün çok önemli bir bileşendir. Bu uygulamalara mobil erişim eskiden bir rekabet avantajıydı şimdi bir iş zorunluluğu. Sahada satış, mobil çalışanları, mobil servis teknisyenleri veya destek personeli bulunan kuruluşlar için Microsoft Dynamics AX ve Windows Mobile platformuna dayanan bağlı mobil çözümler daha büyük verimlilik sağlar, yeni iş fırsatları sunar, yüksek verimlilik sağlar ve maliyetleri düşürür. 
Microsoft Dynamics AX için mobil çözümler, tanıdık, esnek ve mali açıdan cazip mobil çözümler platformu sağlar ve aşağıdakileri gerçekleştirmenize olanak verir:
Sınıfının en iyisi mobil çözümlerle Microsoft Dynamics AX’in kapsama alanını genişletin.
  • Lider sistem entegratörleriyle iş ortaklığı kurun.
  • Tanıdık platformlar üzerindeki araçları kullanarak mobil Microsoft Dynamics AX uygulama geliştirmesini hızlandırın.
  • Yüksek düzeyde esnek, kapsamlı Windows Mobile tabanlı aygıt seçeneklerinden seçin.

Microsoft Dynamics AX Mobile Sales, sipariş almayı sezgisel ve kolay hale getirir
Microsoft Dynamics AX Mobile Sales, Microsoft Dynamics AX’in ilk mobil uygulamasıdır. Microsoft Dynamics AX Mobile Sales’teki Rol Odaklı deneyim, görev odaklıdır ve saha satış temsilcileri ve uzaktaki konumlarda çalışması gereken diğer mobil çalışanlar için ideal bir çözüm sağlar. Sahada satış temsilcileri ziyaretleri planlayabilir, ilgili satış bilgilerini inceleyebilir ve ofis dışındayken sipariş oluşturabilir. Mobil çalışanlar, günlük etkinlikleri hakkında tam bir görünüm elde etmek için doğrudan uygulama içinden Microsoft Pocket Outlook’un takvim ve görev işlevlerini kullanabilir. Uygulama, Windows Mobile tabanlı aygıtların gücünü kullanır ve mobil kullanıcıların günlük iş görevlerinde daha verimli ve etkili hale gelmesini sağlar.
Microsoft Dynamics AX Mobile Geliştirme Araçları
Microsoft Dynamics AX Mobile Geliştirme Araçları, Microsoft iş ortaklarının Microsoft Dynamics AX çözümleri için mobil uygulamalar geliştirmesini ve özelleştirmesini sağlar ve kullanıcılarının mobil ortamlardan faydalanması için işlevlerin kapsamını genişletmeyi kolaylaştırır.

BUMERANG