22 Mart 2010 Pazartesi

Microsoft Dynamics CRM

dynamics-bigbanner Başkalarının kazanmalarına nasıl yardımcı oldu?
Microsoft Dynamics CRM, pek çok şirketin en değerli varlıkları niteliğindeki sadık ve memnun müşterilerini koruma ve elde tutma biçimlerini baştan aşağı değiştirdi. Küresel şirketlerden küçük işletmelere kadar, her tür şirket Microsoft Office Outlook uygulamasının içinde çalışan CRM çözümünün sunduğu bu tanıdık ve esnek işlevsellikten faydalandı ve bunun getirisini de çok kısa zamanda gördü.

Neden Microsoft Dynamics CRM?

Konu Müşteri İlişkileri Yönetimi (Customer Relationship Management - CRM) olunca, kilit unsur  hiç şüphesi ki iletişimdir. İdeal CRM çözümü, çalışanlarınızın müşterilerle iletişim kurma ve birbirleri ile işbirliği içinde çalışma biçimini kolaylaştırmalıdır. Çalışanlar, araçları ne kadar rahatlıkla kullanırlarsa, işlerinde de o kadar etkili olurlar. Daha önceden bildiğiniz bir görünüme ve kullanım biçimine sahip bir çözümden daha rahat ne olabilir ki?

Microsoft Dynamics CRM iş akışı otomasyonu ve çözümlemeleri, satış, pazarlama ve hizmet personelinizin bilgileri kolayca paylaşmalarını ve sorunsuz bir müşteri deneyimi sağlayacak görevleri yönlendirmelerini sağlar.

Satış

Satış sorumlularınızın daha etkin ve sonuca odaklı ilişkiler kurmalarına yardımcı olmak için onlara, müşteri işlemleri, satış fırsatları ve satın alma davranışlarına yönelik 360 derecelik bir görünüm sunabilirsiniz.

Pazarlama

Alıcı eğilimlerini, davranışlarını ve teklifleri analiz ederek, pazarlama ekiplerinizin gerçek zamanlı sonuçları takip etmelerini ve en iyi Yatırım Getirisini (Return-on-Investment - ROI) elde etmelerini sağlayan daha etkili pazarlama kampanyaları planlayabilir, uygulayabilir ve ölçümler yapabilirsiniz.
"Gerçek hayatta" pazarlama: Pazarlamanın şirket çapında etkinleştirilmesi teknik incelemesini okuyun.(XPS) - (PDF)

Hizmet

Hizmet personelinizin yanıtları ve kapsamlı bilgileri müşterilerinizle kolayca paylaşmalarını sağlayarak, tümleşik etkileşim ve bilgi yönetimi sayesinde yüksek değere sahip Müşteri Hizmetleri sunabilirsiniz.
Microsoft Dynamics CRM’in sundukları ile ilgili daha fazla bilgi edinin.

Nasıl sahip olabilirim?

Microsoft Dynamics CRM, size müşteri ilişkilerinizi yönetme biçiminizi seçme gücü verir. İstek üzerine veya şirket bünyesinde sağlanan çözümlerin avantajlarını karşılaştırın ve kendi iş akışınıza en uygun olan yapıyı seçin. En iyi yanı da, yanlış cevap olmamasıdır. Yerinde ve çevrimiçi çözümler, maksimum esneklik için istediğiniz zaman tamamen tümleştirilebilir.

İstek üzerine CRM
    Güvenli ve güvenilir çevrimiçi barındırma İstek üzerine dünya çapında erişim Microsoft veya Microsoft Onaylı Satıcı desteği
Şirket Bünyesinde CRM
    CRM’inizin tamamen şirket bünyesinde kontrol edilmesi İhtiyaç üzerine yazılımlı tamamen özelleştirebilme İstek üzerine CRM ile tümleştirilebilir
http://www.pargesoft.com/ Microsoft Dynamics AX NAV CRM Çözüm Ortağı

BUMERANG